-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalijos ir Deivydo Zvonkų šeimoje – malonios permainos

Foto naujienai: Natalijos ir Deivydo Zvonkų šeimoje – malonios permainos
Egidijaus Jankausko ir redakcijos archyvo nuotr. / zmones24.lt
„Mūsų namuose riebių kepsnių seniai niekas nekepa“, – apie šeimoje vykstančias permainas atvirauja garsi atlikėjų pora Natalija ir Deivydas Zvonkai.

Jūsų vyras numetė net 14 kilogramų svorio. Ar tik ne jūs įkalbėjote Deivydą laikytis dietos?
Natalija: Aš čia niekuo dėta. Vyrui net juokais nesu papriekaištavusi dėl jo figūros. Jis pats susigriebė, sakė, kad žiūrėdamas į save per televizorių ėmė sau nepatikti. Tiesiog natūralu, kad bet kuriam žmogui, turinčiam antsvorio, gyventi sunkiau.
Deivydas: Natalija nė puse lūpų neužsiminė, kad sustorėjau ir reikėtų laikytis dietos. Ji labai tolerantiška, o gal ir toks jai patikau (juokiasi). Tiesiog vieną dieną atidžiau žvilgterėjau į save veidrodyje ir supratau, kad metas susiimti. Didžiausias stimulas lieknėti buvo energijos stygius. Jaučiausi nedarbingas ir mieguistas.
Viename interviu esate sakiusi, kad abu mėgstate skaniai ir sočiai pavalgyti.
Natalija: Skaniai ir riebiai gaminti lioviausi jau praėjusių metų liepą, pradėjusi dalyvauti „Šokių dešimtuke“. Repeticijos, filmavimai – mažai buvau namuose, todėl tiesiog nelikdavo tam laiko. Pastebėjau, kad dabar riebus maistas man neskanus. Nuo jo net supykina.
Tai kas šeimininkaudavo namuose, kol jūs šokote?
Natalija: Deivydas, nes jis manimi visada labai rūpinasi. Ypač, kad būčiau pavalgiusi, nes man labai greitai krinta svoris. Repeticijos taip išsunkdavo, kad grįžusi norėdavau tik kristi į lovą.
Deivydas: Gaminti ėmiau dažniau, kad žmona nebadautų (juokiasi). Lepinau kiek įmanydamas.
Natalija: užtat dabar priaugau penkis kilogramus svorio. Seniau juokaudavome, kad aš valgau, o jis storėja, dabar storėju aš ir tuo labai džiaugiuosi. Jau buvau per liesa, nenorėjau atrodyti it šakaliukas (kvatoja).
Spaudoje buvo rašyta, kad jūsų vyras laikėsi Ryčio Cicino dietos. Ar tiesa?
Natalija: Apie tai geriau jo klauskite (juokiasi).
Deivydas: Kai vienas žurnalistas manęs paklausė, kokios dietos laikausi, papokštavau, kad Ryčio Cicino. Jis yra sakęs, kad papilnėjęs tiesiog sumažina porcijas. Teisingas požiūris. Norint numesti svorio be didelių kančių, užtenka mažiau valgyti.
Nepritariate jokioms dietoms?
Deivydas: Man juokinga, kai žmogus laikosi dietos ir visą dieną badmiriauja, o vakare prisikerta už tris. O dar absurdiškiau, kai matai žmogų kemšantį tris mėsainius ir geriantį dietinę kokakolą.
Gal dabar tapote sveikuoliais?
Natalija: Na, nepasakyčiau, kad esame užkietėję sveikuoliai, nes kai neturiu laiko ir tvarkydama reikalus išalkstu, nevengiu užsukti ir į „makdonaldą“. Tačiau dabar mūsų šaldytuve atsirado daug sveikesnių produktų: sūrio, daržovių, žuvies. Jokių įmantrių ir riebių patiekalų jau negaminame. Vakare geriausias valgis – grikių košė ar pieniškos dešrelės, kurias su Deivydu labai mėgstame.
Deivydas: Tiesiog įsiklausau į savo organizmą. Valgau tik tada, kai tikrai jaučiuosi išalkęs. Anksčiau pusryčiaudavau todėl, kad taip reikia, taip buvau įpratęs. O dabar daug geriau jaučiuosi užkąsdamas gerokai vėliau. Kartais per dieną, kai iš alkio jau akys lipa lauk, suvalgau vos vieną sumuštinį. Visgi tai nėra badavimas. Kai noriu, ir pasmaguriauju, o paskui darau iškrovos dieną. Dabar jaučiuosi kur kas energingesnis.
Ar esate patenkintas pasiektu rezultatu?
Iš esmės, taip. Na, iki idealių formų dar galėčiau numesti kokius 2–3 kilogramus, bet esmės tai jau nekeičia.
Sakoma, vyrai lieknėja iš meilės. Nepavyduliaujate, kad galbūt vyras taip stengiasi dėl kokios nors gerbėjos?
Greičiau svorį jis ėmė mesti iš pavydo man (kvatoja). Gal, kai per „Šokių dešimtuką“ daug laiko praleisdavau su šokių partneriu, slapčia ėmė pavyduliauti. Tai ir paskatino pasitempti. O jeigu rimtai, esame du suaugę protingi žmonės, kurie dėl nereikšmingų dalykų nekelia pavydo scenų. Jei atvirai, per ketverius mūsų pažinties metus nė vienas nedavėme preteksto pavyduliauti. Svarbiausia yra meilė ir pasitikėjimas.
Vadinasi, jums netinka posakis, kad meilė trunka trejus metus?
Natalija: Manau, šis posakis apskritai neteisingas. Be abejo, krizių išgyvena kiekviena šeima, mes – ne išimtis. Buitis, rutina – visa tai sukelia trintį, bet, laimė, kiekvieną kartą iš krizės mes išbrendame sustiprėję ir pasitikrinę jausmus.
Kaip įveikiate rutiną?
Natalija: Paprasti, bet malonūs dalykai, dėmesys daro stebuklus. Atrodo, tokia smulkmena, kaip antai, rytą vyro sutepti sumuštiniai su įsmeigtomis žvakutėmis ir gražiai paserviruotas stalas, gali pažadinti net giliausius jausmus. Tada savaime kyla noras nustebinti ir atsidėkoti tuo pačiu. Kad ir netikėtai paruošti vakarienę prie žvakių ir taurės vyno. Taip atsiranda noras stengtis ir lepinti vienas kitą.
Kai vyras per du mėnesius šitaip pasikeitė ir sulieknėjo, atrodo tarsi kitas žmogus...
Natalija: Galima sakyti, jog Deivydą įsimylėjau iš naujo (šypsosi). Jis kur kas labiau pasitiki savimi, gražiau rengiasi. Vieną vakarą mano grupės merginos su juo pavaikštinėjo po parduotuves ir atnaujino visą jo garderobą.
Prieš keletą metų sakėte, kad iki pilnos laimės jums tetrūksta susilaukti vaikų. Gandrų dar nekviečiate?
Natalija: Kol kas neplanuojame. Turiu malonių rūpesčių ir visą dėmesį dabar skiriu mūsų augintiniui Demonui. Kai mūsų nėra, katinėlis baisiai liūdi ir jaučiasi nelaimingas, nes nepakelia vienatvės.
Deivydas: Manau, specialiai vaikų planuoti nereikia. Kai atsiras, tada ir auginsime.
Sakėte, kad pavargote nuo visų renginių ir nuo savęs. Kas geriausiai padeda atgauti dvasios ramybę?
Natalija: Gal skamba banaliai, bet geriausiai atsipalaiduoju drybsodama prie televizoriaus. Spaudai pultelį, junginėji kanalus ir apie nieką negalvoji (juokiasi). Kadangi su Deivydu esame labai užimti, laisvalaikis prie televizoriaus mums – didžiulė prabanga. O kai labai viskas įgrysta, vykstame į kokią nors kelionę. Nors sykį per metus būtinai pakeliaujame. Norisi iš gyvenimo imti tai, ką jis duoda geriausia.
Neketinate dalyvauti kokiame nors TV projekte?
Natalija: Manęs visur buvo tiek daug, kad nusprendžiau atsipūsti ir atsisakiau visų televizijos pasiūlymų. Noriu pailsėti pati ir pailsinti žiūrovų akis, nes jiems nuo manęs turbūt jau bloga (juokiasi). Tačiau kitą TV sezoną žiūrovai mane galbūt vėl dažniau išvys ekrane. Nors dabar dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“ su Deivydu atsisakėme, rudenį planuoju šokti naujajame „Šokių dešimtuke“.
Kodėl nedalyvavote atrankoje į Euroviziją?
Natalija: Arši kritika atgrasė daugelį profesionalų. Laimėti ar patekti bent į dešimtuką šansų labai mažai, o laimėtojas tik vienas. Fiasko patyrusius atlikėjus paskui visi apdrabsto purvais. Nesinori apsikvailinti ir prarasti užsitarnautą vardą bei populiarumą. Be to, norint dalyvauti tokiame renginyje reikia gerai jam pasiruošti, o aš turbūt taip stipriai nepasitikiu savo jėgomis.
Deivydas: Praktika rodo, kad įdėtos didžiulės investicijos, laikas ir energija neatsiperka. Dabar atrankoje į Euroviziją dažniausiai dalyvauja tie, kuriems reikia reklamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius