Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujas realybės šou „Gelbėtojų stotis“

„Tai – ne realybės šou, tai – realybė“, – pristatydamas TV3 vasaros sezono naujieną sako prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.
Foto naujienai: Naujas realybės šou „Gelbėtojų stotis“
Foto naujienai: Naujas realybės šou „Gelbėtojų stotis“ / zmones24.lt
„Tai – ne realybės šou, tai – realybė“, – pristatydamas TV3 vasaros sezono naujieną sako prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.
Jau birželio pabaigoje TV3 eteryje tiesiai iš Lietuvos pajūrio startuos naujas realybės projektas – „Gelbėtojų stotis“. Trys vaikinai ir trys merginos rungsis dėl geriausio Lietuvos gelbėtojo vardo ir įspūdingo pagrindinio prizo.
„Jau šešerius metus kiekvieną vasarą dirbame Palangoje ir pro akis negali praslysti siautėjantys poilsiautojai, savo gyvybės nebranginantys žmonės. Nusprendėme, jog reikia kurti realybės šou, kuriame paprasti vaikinai ir merginos prisijungs prie gelbėtojų komandos ir visą vasarą talkins profesionalams“, – apie vieną iš TV3 vasaros sezono naujienų pasakoja prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.
Kaip naujiesiems pajūrio gelbėtojams seksis įveikti užduotis, susidoroti su užklupusiais sunkumais ir „Gelbėtojų stoties“ kasdiene realybe, TV3 žiūrovai sužinos jau birželio pabaigoje. „Gelbėtojų stoties“ vadas profesionalus gelbėtojas Jonas Pirožnikas įspėja, kad manantys, jog gelbėtojai tik deginasi prie jūros, – smarkiai klysta.
„Visų dalyvių laukia sunkus darbas, akistata su mirtimi ir didelė psichologinė įtampa. Po specialių mokymų ant savanorių pečių guls atsakomybė už pajūryje besiilsinčių žmonių gerovę ir gyvybę“, – tikina griežtasis „Gelbėtojų stoties“ dalyvių vadas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius