Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausios žinios apie koronavirusu užsikrėtusius „Eurovizijos“ dalyvius: karantinas neatšaukiamas

Po žinios, kad Lenkijos ir Islandijos delegacijų nariams nustatyti užsikrėtimai koronavirusu, „Eurovizijos“ organizatoriai dalijasi naujausia informacija.
„Daði & Gagnamagnið“
„Daði & Gagnamagnið“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pasak jų, šeštadienį visiems Lenkijos delegacijos nariams atlikti koronaviruso testai. Skelbiama, kad visų jų rezultatai – neigiami.

Tačiau tai nereiškia, kad Lenkijos delegacija vėl galės laisvai vaikštinėti Roterdame ir arenoje. Rašoma, kad komanda liks karantine iki kito testavimo trečiadienį – prieš antrąjį pusfinalį gegužės 20 d., pasirodymu kuriame į finalą bandys patekti Lenkijos atstovas Rafalas.

Sekmadienį koronavirusas buvo nustatytas ir Islandijos delegacijos nariui. Likusiems buvo skubiai atlikti testai, tik jų rezultatų dar laukiama, atlikėjams ir juos lydintiems asmenims ir toliau karantinuojantis.

Kaip ir Lenkijos atstovas, islandai pasirodys antrame pusfinalyje. Prieš pat jį – trečiadienį – jų lauks dar vienas tyrimas. Kad galėtų dalyvauti konkurse, būti užkulisiuose, padėti atlikėjams pasiruošti pasirodymams, delegacijos narių koronaviruso testo rezultatai turi būti neigiami.

Ant turkio spalvos kilimo vakar nepasirodė ne tik Lenkijos ir Islandijos, bet ir Maltos bei Rumunijos atstovai. Kaip rašoma organizatorių išplatintame laiške, nors jų delegacijose koronavirusu užsikrėtusių narių nėra, jie gyvena tame pačiame viešbutyje, kaip minėtų šalių atstovai, todėl, nerizikuojant kitų sveikata, karantinuojasi. Jiems taip pat atlikti testai.

Šiandien Maltos bei Rumunijos atstovų laukia repeticijos arenoje. Jose jie dalyvauti galės, mat ryte atlikti įprastais tapę testai parodė neigiamus rezultatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius