Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Nekviestos meilės“ aktorius apdovanojo legendinės šalies kino žvaigždės

Foto naujienai:  „Nekviestos meilės“ aktorius apdovanojo legendinės šalies kino žvaigždės
"Nekvietos meilės" apdovanojimai / zmones24.lt
Apdovanoti labiausiai žiūrovų pamilti LNK serialo „Nekviesta meilė" aktoriai. Šio populiariausio lietuviško serialo mylimiausiųjų rinkimai sulaukė neregėto žiūrovų dėmesio. Iškilmingą ceremoniją vedė Rūta Mikelkevičiūtė ir aktorius Leonardas Pobedonoscevas. „Kai turiu laiko, visada pasižiūriu „Nekviestos meilės" serijas, nes labai myliu aktorius - Larisą Kalpokaitę ir Adolfą Večerskį. Į jo režisuotą spektaklį „Meilė pagal grafiką" vis negaunu bilietų. Skundžiausi dėl to A. Večerskiui, tad šis patikino, kad paims už rankos ir paprasčiausiai „prasives" į spektaklį", - juokiasi Rūta.
L. Pobedonoscevas geriausiai pažįsta aktorę Larisą Kalpokaitę, juk jie abu vaidina Vilniaus mažajame teatre. „Visada įdomu sekti, kaip sekasi dirbti kolegoms. O visa, ką daro Larisa, yra nepakartojama. Pats dėl užimtos dienotvarkės ne visuomet randu laiko pasižiūrėti šio serialo, tačiau mano mylimoji Ieva - didžiausia „Nekviestos meilės" mylėtoja ir gerbėja", - sako garsus aktorius.

Iškilmingoje ceremonijoje dalyvavo garsūs teatro ir kino aktoriai. Apsilankė legendinio filmo „Tadas Blinda" pagrindinio vaidmens atlikėjas Vytautas Tomkus, suvaidinęs per šimtą vaidmenų teatre ir apie septyniasdešimt kine.Dalyvavo ir pirmojo lietuviško televizijos serialo „Petraičių šeima" režisierė Galina Dauguvietytė. Televizijos žiūrovai labai myli „Nekviestos meilės" herojus - tai byloja skaičiai. Per tris savaites už savo mylimiausiuosius internete balsavo net 132 886 serialo gerbėjai.

Daugiausiai žiūrovų dėmesio susilaukė Mylimiausios aktorės nominacijoje. Už Ingą Jankauskaitę, L. Kalpokaitę, Moniką Bičiūnaitę, Rimantę valiukaitę, Nijolę Narmontaitę, Laurą Karvelytę ir Grėtę Indičianskytę balsavo daugiau nei 27 tūkst. žiūrovų. Be mylimiausios aktorės, dar bus apdovanoti mylimiausias aktorius, debiutantas, herojus, pora ir daina.
Televizijos žiūrovai šiuos apdovanojimus išvys vasario 14 d. per LNK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius