-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nomeda Marčėnaitė ir Marius Jonutis praktiški menininkai

Į keturiasdešimt penktąją bendrą keramikės Nomedos Marčėnaitės (43) ir dailininko Mariaus Jonučio (43) parodą susirinkę svečiai spalvingą meną kuriančią porą tradiciškai apibėrė komplimentais ir gėlėmis.
Foto naujienai: Nomeda Marčėnaitė ir Marius Jonutis praktiški menininkai
Šalia Nomedos ir Mariaus įsimintiną vakarą sukiojosi vaikai Ula ir Titas. Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
Į keturiasdešimt penktąją bendrą keramikės Nomedos Marčėnaitės (43) ir dailininko Mariaus Jonučio (43) parodą susirinkę svečiai spalvingą meną kuriančią porą tradiciškai apibėrė komplimentais ir gėlėmis. Tarsi nieko naujo, jeigu ne kartu su paroda pristatyta ir pirmoji Mariaus eilėraščių knygelė „Mėlyna žalia“. Nusidriekė ilgiausia eilė norinčiųjų įsigyti šį leidinį. Beje, jeigu ne Nomeda, leidinys dienos šviesos galėjo ir neišvysti. Pasirodo, ne tik teptuką jau senokai valdantis menininkas savo kūrybą ne kartą yra sudeginęs krosnyje. Laiku pagriebusi pluoštą eilėraščių ir slapta juos nunešusi vienai leidyklai, Nomeda neslepia išspausdinta knygele džiaugusis nė kiek ne mažiau nei vyras. Paklausti, kodėl tokiam kūriniui neskyrė atskiro pristatymo, o sugretino su paroda, sutuoktiniai menininkai atsakymo ilgai neieškojo: „Kad Nomedai nereikėtų dukart siūdintis sijono“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius