Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nomeda Marčėnaitė: piešti gali visi!

Dailininkams Nomedai Marčėnaitei (44) ir Mariui Jonučiui (44) vieši kūrinių pristatymai įprasti. Užtat jų atžaloms Titui (10) ir Ulai (9) pirmosios, šįkart – bendros su tėvais, parodos „4 iš Rokantų kaimo“ atidarymas Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerijoje buvo didžiulis įvykis.
Foto naujienai: Nomeda Marčėnaitė: piešti gali visi!
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Dailininkams Nomedai Marčėnaitei (44) ir Mariui Jonučiui (44) vieši kūrinių pristatymai įprasti. Užtat jų atžaloms Titui (10) ir Ulai (9) pirmosios, šįkart – bendros su tėvais, parodos „4 iš Rokantų kaimo“ atidarymas Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerijoje buvo didžiulis įvykis. Jaudintis mažieji autoriai pradėjo dar išvakarėse, o nurimo tik grįžę į jaukius namus už Vilniaus, Rokantuose. Nomeda kruopščiai renka sūnaus ir dukters piešinius, tad parodos rengėjams pateikė visą šūsnį. „Titas ir Ula – niekuo neišsiskiriantys vaikai. Gal tik daugiau su jais dirbame, nes mūsų tokia profesija. Čia – ne genialumo paieškos, tik jų saviraiška. Juk piešti gali kiekvienas. Tai daryti vaikams taip pat natūralu, kaip vaikščioti. Maži visi piešia, kol išgirsta kokį nors komentarą“, – aiškina Nomeda. Antradienį gimtadienį šventusią mamą vaikai, žinoma, apdovanojo savo darbeliais. Tik nesulaukę tikrosios dienos juos įteikė iš vakaro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius