-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rinkimų naktį – staigmenos kandidatams ir žiūrovams laidoje „Prezidentūra tiesiogiai“

Sekmadienį 20.00 val., iškart po balsavimų urnų uždarymo, „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje startuos speciali LR prezidento rinkimams skirta laida „Prezidentūra tiesiogiai“. Tiesioginę transliaciją iš studijos, kuri bus įkurta S.Daukanto aikštėje, ves patyrusių žurnalistų komanda – informacinių laidų „Lietuva tiesiogiai“ ir „24/7“ vedėja Daiva Žeimytė bei laidos „Reporteris“ veidas Marius Jančius.
Laidos „Prezidentūra tiesiogiai“ vedėjai – Daiva Žeimytė, Marius Jančius
Laidos „Prezidentūra tiesiogiai“ vedėjai – Daiva Žeimytė, Marius Jančius / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

„Garantuoju – tai bus kitokia rinkimų laida“, – sako už laidos „Prezidentūra tiesiogiai“ vairo stosiantis M.Jančius. Specialios laidos vedėjai tautai ne tik nuolat praneš aktualiausią rinkimų rezultatų informaciją, bet ir į savo studiją, tiesiai priešais Prezidentūrą, kviesis bei kalbins ekspertus, politologus,  visuomenininkus ir prezidento posto siekiančius kandidatus. Būtent čia, S.Daukanto aikštėje, kandidatus su įvairiausiais jiems rūpimais, aktualiais ir netgi nepatogiais klausimais pasitiks rinkėjai.

Žiūrovų laukia specialūs reportažai iš kandidatų gimtinių bei rinkimų štabų, intriguojantys pokalbiai su kandidatų artimaisiais, karščiausios naujienos iš rinkiminių apygardų ir tai dar ne viskas. „Rinkimų naktį netikėtumų tikrai netrūks – paruošėme staigmenų ir žiūrovams, ir patiems kandidatams. Nenoriu iš anksto visko išduoti, bet galiu pasakyti tiek – bendravome su labai artimais kandidatams žmonėmis ir jie atskleidė itin intriguojančių detalių. Taigi žiūrovai turės galimybę savo akimis išvysti tikruosius, galbūt iki šiol dar nematytus kandidatų veidus...“, – intriguoja D.Žeimytė.

Prezidento rinkimų užkulisiai, kandidatų emocijos ir nesurežisuota jų akistata su rinkėjais, specialūs reportažai, aktualiausios žinios ir komentarai – specialioje LR prezidento rinkimams skirtoje laidoje „Prezidentūra tiesiogiai“, sekmadienį 20.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius