Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas: nėra vestuvių poreikio!

Jei visiems aplinkiniams begal smalsu sužinoti, kada pagaliau talentinga dainininkė Rūta Ščiogolevaitė (28) ir jos gyvenimo draugas šokėjas Deividas Meškauskas (21) susituoks, tai patiems įsimylėjėliams jungtuvės, atrodo, mažiausiai rūpi.
Foto naujienai: Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas: nėra vestuvių poreikio!
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Jei visiems aplinkiniams begal smalsu sužinoti, kada pagaliau talentinga dainininkė Rūta Ščiogolevaitė (28) ir jos gyvenimo draugas šokėjas Deividas Meškauskas (21) susituoks, tai patiems įsimylėjėliams jungtuvės, atrodo, mažiausiai rūpi. Žurnalui „Privatu!“ Rūta prisipažįsta, kad apie vestuves nėra jokių kalbų.

Vardas, pavardė: Rūta Ščiogolevaitė.
Gimimo data, vieta: 1981 06 25, Šiauliai.
Šeiminė padėtis: išsiskyrusi; su gyvenimo draugu Deividu augina sūnų Adomą (1,5).
Pasiekimai: dainininkė; 1998 m. išleido pirmąjį solinį albumą „Rūta. Kelionė tolyn“; dainavo grupėje „Studija“; dalyvavo dainų ir šokių „Eurovizijos“ atrankose; 2005 m. išleista antroji Rūtos kompaktinė plokštelė „Mano dainos“, 2007 m. – albumas „Paskutinis šokis“; kelerius metus sėkmingai dalyvavo projekte „Žvaigždžių duetai“; buvo projekto „Muzikos akademija“ komisijos narė.

Vardas, pavardė: Deividas Meškauskas.
Gimimo data, vieta: 1987 10 01, Anykščiai.
Šeiminė padėtis: nevedęs; su gyvenimo drauge Rūta augina sūnų Adomą (1,5).
Pasiekimai: profesionalus šokėjęs, išgarsėjęs Lietuvos televizijos projekte „Lietuvos šokių dešimtukas“.

Rūta, pirmieji Tavo žodžiai, atėjus į interviu, buvo: „Ačiū Dievui, laiko užtenka vaikui.“ Visą jį skiri mažyliui?
Nemėgstu pasakoti smulkmenas, kai kalbama apie vaiką. Bet kai išgirstu tokių gandų... Net ausys raitosi! Matyt, kuo mažiau šneki, tuo daugiau kalbų kyla.

Kas konkrečiai nutiko?
Pavyzdžiui, giminaičiai išgirdo: „Ar Rūtelei nesveikas vaikas gimė, kad nenori jo rodyti?“ Po tokių gandų ausys linksta.

Minėjai, kad dabar Tau pakanka laiko viskam. Kaip spėji?
Pati stebiuosi, kad aš, turėdama tiek daug veiklos, viską spėju ir nepervargstu. Net nežinau, kaip man tai pavyksta. Tiesiog viskas labai patogiai ir gražiai dėliojasi. Nėra taip, kad viskas sugriūva į vieną dieną. Būna dienų, kai laiką leidžiu tik su vaiku, būna, kad ištrūkstu iš namų porai valandų, kaip šiandien, palikusi Adomą Deividui.

Neturite auklės?
Auklytę turime, tačiau vasarą ji atostogauja. Mums dėl to nekyla jokių problemų. Neseniai Adomas buvo pas senelius, tačiau labai daug laiko praleidžiai ir su mumis. Aš nežinau, kaip, bet mes viską suspėjame, be streso.

Kaip suprantu, dabar Tavo gyvenimas teka pasroviui ir palengva. Tau patinka toks ritmas?
Oi, kaip aš to laukiau! Tiek metų!.. Nuolat plėšydavausi, o dabar esu rami ir laiminga.

Ar Tau ir Deividui nekyla problemų dėl to, kad gyvenate užmiestyje?
Ne. Tiesą sakant, kartais sudėtingiau gali būti tiems, kurie gyvena miesto centre. Jie dažnai papuola į automobilių spūstis, siauras gatveles. O mums, įšokus į Ukmergės gatvę, visai greitai pavyksta atsidurti Vilniaus centre. Į interviu (jis vyko Vilniaus centre – aut. past.) atvykau per 10 minučių (šypteli). Argi čia daug? Gana daug laiko gyvenau Vilniaus senamiestyje, tačiau visada norėjau persikelti į užmiestį. Niekas neatstos gryno oro, ramių naktų, pievelės už namo. Be to, Deividas, kaip ir aš, vairuoja. Turime du automobilius. Neretai žmonės stebisi, kodėl mes važinėjame keliais automobiliais. Jie klausia: „Gal susipykote?“ O mes tiesiog išvažiuojame kiekvienas savais reikalais. Vienas iš mūsų dar ir vaiką pasiima.

Neseniai Deividas su Šorena sutiko dalyvauti TV3 projekte „Šok su manimi“. Internete iš karto pasipylė komentarų neva Tu dabar sprogsti iš pavydo. Vienas interneto portalas net teiravosi lankytojų, ar Deividas pabėgs pas Šoreną. Kaip vertini tokias kalbas?
Man visiškai tas pats, kas ką šneka. Deividas labiau jaudinosi ir svarstė, ar šokti su Šorena, mat jis nemoka rusiškai. Aš jam sakiau: „Tu nekvailiok. Puiki partnerė, darbšti, labai gera. Neblūdyk, tikrai susišnekėsi!“ Taigi paskutinis stumtelėjimas buvo mano.

Tu tikrai nepavydi?
Ne. Na, kažkoks košmaras... Kaip gyventi, jeigu nuolat dėl kažko pavyduliauji? Arba leidi, arba neleidi – kito kelio nėra. Jei pavydi, tai ir neleidi. Arba leidi ir pasitiki (šypteli).

Paklausiu tai, ką nori sužinoti daug mūsų žurnalo skaitytojų. Visiems be galo rūpi sužinoti, kada Tavo ir Deivido vestuvės?!
Mes apie tai net nešnekame! Net nėra tokio poreikio! Vis tiek esame neįprasta pora. Ko gero, dėl amžiaus skirtumo ir dėl tam tikrų santykių... Pasakysiu paprastai: daug kam netikėta, kad mes turime labai skirtingų patirčių. Nereikia būti profesoriumi, kad tai suprastumei. Apskritai, bet kokiai porai nelengva ilgą laiką sutarti, o jeigu jai dar iškyla papildomų kliūčių... Vis dėlto daugelį galiu nustebinti – mes su Deividu sutariame labai gerai.

Net nesipykstate?
Padiskutuojame, pasiginčijame, bet nesipykstame. Nebūna taip, kad namuose skraido ir dūžta lėkštės. Mes ne tokie žmonės. Be to, mane labai sunku supykdyti. Geriau jau iš karto viską išsiaiškinsiu, nei savyje laikysiu paslėptą intrigą.

Gal su Deividu esate ideali pora?
O kas yra ideali pora?

Tie, kurie vienas kitą supranta, kurie ilgą laiką gali būti kartu ir, žinoma, vienas kitą myli...
Taip, tuomet mes tikrai esame ideali pora (šypteli).

Neretai žurnalistai Tave apibūdina kaip arogantišką ir agresyvią pašnekovę. Iš tiesų tokia esi? O gal žurnalistai persūdo?
Aš nenoriu be reikalo meilikauti. Nemoku šypsotis ten, kur nereikia. Yra žmonių, kuriems noriu šypsotis. Tiesa, aš niekada nespjaunu į veidą, nesimušu, nerėkiu, nesikeikiu. Manau, kad ne aš sureikšminu tuos nesusipratimus. Esu įsitikinusi, jog tai žiniasklaidos atstovų darbas.

Pakalbėkime apie malonesnius dalykus. Ar spėjai šią vasarą nors truputį paatostogauti?
Po trejų intensyvaus darbo metų mes šią vasarą spėjome ir porą dienų baidarėmis paplaukioti, ir plaustais, taip pat prie Baltijos jūros buvome.

O atostogos užsienyje, išjungus mobilųjį telefoną, nevilioja?
Nevilioja, nes labai bijau lėktuvų. Jei kažkas susiję su lėktuvais, tai nebus tikrosios atostogos (nusijuokia).

Deividas Meškauskas (21)
Santykiai su Mundžiu nutrūko

R. Ščiogolevaitės mylimasis D. Meškauskas, paklaustas, ar po „Žvaigždžių duetų“ Rūtos ir jo santykiai su Edmundu Štenger-Mundžiu bei jo žmona Violeta nutrūko, sekundei susimąsto.
„Tiesiog yra priežasčių, dėl kurių mes nebebendraujame. Viena iš jų – skandalingas Mundžio pasisakymas apie Rūtą viename žurnale. O kitų priežasčių aš nepasakosiu“, – kalba Deividas. Vaikinas sako, kad su Mundžiu ir Violeta jie nėra susipykę, tačiau po „Žvaigždžių duetų“ nebendrauja. „Tiesą pasakius, niekada labai artimo ryšio ir nebuvo“, – priduria profesionalus šokėjas.
Paklausus, kaip D. Meškauskas reagavo, kai Mundis žurnale „Žmonės“ skandalingai kalbėjo apie Rūtą (cit. žurnalas „Žmonės“: „Ją noris arba užmušti, arba pamylėti.“), vaikinas nevynioja žodžių į vatą. „Atvirai sakau – mane tai suerzino, bet aš viską įvertinau taktiškai. Snukių niekam nedaužiau. Manau, Mundis padarė klaidą tai pasakęs. Niekas taip nedaro. Maža to, jis pasielgė labai nevyriškai“, – nuomonę išsako pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius