Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Saulius Urbonavičius-Samas: pykš pokšt ojojoj

Kai norisi paimti žaislinį revolverį ir iššokti iš kartoninio torto, amžius - ne riba. Tuo neabejoja grupės BIX lyderis Saulius URBONAVIČIUS-SAMAS (44).
Foto naujienai: Saulius Urbonavičius-Samas: pykš pokšt ojojoj
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Kai norisi paimti žaislinį revolverį ir iššokti iš kartoninio torto, amžius - ne riba. Tuo neabejoja grupės BIX lyderis Saulius URBONAVIČIUS-SAMAS (44). Plėšydamas tortą į skutelius ir garsiai šaudydamas į orą, jis triukšmingai pranešė apie gruodžio 8-ąją grupės gerbėjų laukiančią „tikrą bombą". „Tai buvo tik mažas pykš pokšt ojojoj, palyginti su tuo, ką rengiame kitą šeštadienį", - nusijuokė Samas, pristatydamas Vilniaus pramogų centre „Forum Palace" vyksiantį BIX dvidešimtmečio koncertą. Beje, jis prisipažino, kad kadaise, žiūrėdamas dvidešimties metų jubiliejų švenčiančios grupės „Rondo" koncertą, juokėsi: „O Jėzau, kokie seniai." Dabar tokį garbų gimtadienį švenčia „biksai", bet į juos žiūrint tikrai sunku pagalvoti: „Seniai..."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius