-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senbuviai traiško naujokus: „Muzikos akademiją“ paliko Giedrė

Vos dvi savaites didžiąja scena mėgavosi Manto Jankavičiaus ir Algio Ramanausko Greitai grupių vokalistė Giedrė – šeštadienio vakarą „Muzikos akademijos“ operos solistas Atas ir mulu komisijos pravardžiuojamas Nerijus nugalėjo Giedrę.
Foto naujienai: Senbuviai traiško naujokus: „Muzikos akademiją“ paliko Giedrė
LNK nuotr. / zmones24.lt
Vos dvi savaites didžiąja scena mėgavosi Manto Jankavičiaus ir Algio Ramanausko Greitai grupių vokalistė Giedrė – šeštadienio vakarą LNK „Muzikos akademijos“ operos solistas Atas ir mulu komisijos pravardžiuojamas Nerijus nugalėjo Giedrę kovoje, ir ši priversta palikti šou.

Panašu, kad projekto senbuviai nelinkę arčiau prisileisti naujų dalyvių – visi į šou atėję naujokai jau iškrito. Tiesa, Onsa ir Rokas komisijos buvo sugrąžinti į „Muzikos akademiją“. Vilties dar turi ir Giedrė – mat projekte įvesta nauja taisyklė: kiekvienas iškritęs dalyvis kitą šeštadienį vieną kartą pasirodo scenoje, ir komisija nusprendžia: pasigailėti žiūrovų išmesto dalyvio ar ne.

Šįkart TV žiūrovai išties turėjo į ką paganyti akis – „Muzikos akademijos“ scenoje ugnimi spjaudėsi, dūmais kilo ir krauju tyško šokiruojanti Helovyno fiesta.

Arielė persikūnijo į kvaištelėjusios raganiūkštės vaidmenį, Kafka plasnojo puolusio angelo sparnais, Justė įvaldė garsiosios Mertšės judesius, Onsa tapo siaubūnu-neformalu, Rūtelė žvelgė porcelianinės lėlės akimis, vampyrų karalienė Eglė iš po sijono vieną po kito traukė vaikinus, o Nerijus šnopavo it giltinė. „Ta giltinė man ne baisi, o juokinga, kaip maišu per galvą trenkta“, - vertino komisijos narė Laumė (Ne, šįkart ne Laima) Lapkauskaitė.

Prasčiausiai komisijos įvertintas Nerijus stojo į muzikos kovą ir liko šou, surinkęs 2799 žiūrovų balsus. Su juo rungėsi Atas – jis surinko dvigubai daugiau simpatijų (6807 balsai). Giedrė, kuri dėl išlikimo kovėsi savo kolegų valia, surinko 2688 balsus ir iškrito.

Komisijos nuomone, neginčijama lydere ir toliau išlieka sienų drebintoja Eglė.

Geriausia praėjusios savaitės daina radijo stotyje „Lietus“ tapo Kafkos „Neįtikėtina“. Antroje vietoje – Rūtos „Tai tiesa“, trečiojoje – į šou sugrąžinto Roko „Tu ne viena“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius