Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį - „Dainų dainos“ finalas

Antrajame "Dainų dainos" pusfinalyje žiūrovai geriausiai įvertinto grupę „69 danguje“ ir jų atliktą dainą „Meilės simfonija“ (110 balai).
Foto naujienai: Šeštadienį - „Dainų dainos“ finalas
Donatas Montvydas, kuris atliko savo kūrybos dainą „From the Distance“, liko antras. Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Antrajame "Dainų dainos" pusfinalyje žiūrovai geriausiai įvertinto grupę „69 danguje“ ir jų atliktą dainą „Meilės simfonija“ (110 balai).

Donatas Montvydas, kuris atliko savo kūrybos dainą „From the Distance“, liko antras (95 balai).

Rūta Ščiogolevaitė, atlikusi dainą „Redemption“, antrajame konkurso pusfinalyje liko trečia (88 balai).

Ketvirtieji, taip pat patekę į konkurso finalą – grupė „Saulės kliošas“ su daina „Saulė“ (75 balai), o penktieji – Jonas Čepulis ir Skirmantė su „Uosilėli žaliasai“ (68 balai).

Šeštadienio vakarą nuskambėjo dešimt dainų, iš kurių penkios pateko į konkurso finalą. Jame visos į finalą patekusios dainos (iš viso jų – 10) rungsis dėl geriausio „Dainų dainos“ kūrinio titulo.

Laidos pradžioje išaiškėjo, kad vietoj Deivio (Deivido Norvilo) ir Rūtos Lukoševičiūtės (jų dalyvavimas konkurse buvo sustabdytas) scenoje pasirodys „Saulės kliošas“ ir Soliaris su Greta.

Taip pat antrojo pusfinalio scenoje pasirodė vienų iš konkurso rengėjų – LRT – (ne žiūrovų) deleguoti Urtė bei Jonas Čepulis su Skirmante.

Po antrojo pusfinalio balsavimo išaiškėjo, kad į finalą nepateko grupė „Fuego“, atlikėja Urtė, Astos Pilypaitės ir Onsos duetas, taip pat grupės „YVA“ merginos ir Soliaris su Greta.

Finale dėl geriausiojo vardo rungsis Sasha Son, Dariaus Pranckevičiaus ir Violetos Valskytės duetas, Linas Adomaitis, Aurelija Slavinskaitė, Karinos ir Milanno duetas. Taip pat – grupė „69 danguje“, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, grupė „Saulės kliošas“ ir Jonas Čepulis su Skirmante.

Visiems atlikėjams tradiciškai pritarė „Sweet Sisters“ (Kristina, Elzė ir Girmantė) ir LRT grupė.

„Dainų dainos“ finalas įvyks vasario 14 d. Jame atlikėjams akomponuos Kauno simfoninis orkestras, diriguojamas Modesto Pitrėno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius