-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šių dienų herojus – Willas Smithas

Jis yra vienintelis aktorius kino istorijoje, vaidinęs aštuoniuose iš eilės filmuose, uždirbusiuose po daugiau nei 100 mln. JAV dolerių!
Foto naujienai: Šių dienų herojus – Willas Smithas
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Willas Smithas

Vardas, pavardė: Willardas Christopheris  Smithas jaunesnysis.

Gimimo metai, vieta: 1968 09 25, Vakarų Filadelfija, Wynnefieldas,  JAV.

Šeima, kurioje gimė: mokyklos administratorės ir šaldytuvų meistro šeimoje.

Meilės nuotykiai: Eva Mendes, Sheree Smith, Tyra Banks, Nia Long.

Šeiminė padėtis: vedęs aktorę Jada Pinkett, su ja susilaukė sūnaus Jadeno (10) ir dukros Willow (7), iš pirmosios santuokos turi sūnų Willardą (15).

Karjera: vienas garsiausių aktorių pasaulyje, dar žinomas kaip reperis „The Fresh Prince“, filmų prodiuseris.


Jis yra vienintelis aktorius kino istorijoje, vaidinęs aštuoniuose iš eilės filmuose, uždirbusiuose po daugiau nei 100 mln. JAV dolerių! Žiniasklaida šį tamsiaodį aktorių tituluoja pačiu įtakingiausiu aktoriumi Holivude. Tačiau pasiturintis tėvas ir vyras kol kas yra neperkandamas riešutėlis.


Žmogus, kuriam sekasi


Nė nereikia sakyti, jog Willas Smithas yra milijonierius. Profesinė sėkmė jo taip pat niekada neapleido: aktorius laimėjo ne vieną „Grammy“, kelissyk buvo nominuotas „Oskarui“, o į Willo filmus plūsta minios žiūrovų. Kai jis įeina į kambarį, nori nenori visų akys nukrypsta į šį vyrą. Niekas negali pasakyti, kur slypi aktoriaus paslaptis: „Manau, labiausiai mano sėkmę nulėmė tai, kad patekau tarp elito turėdamas paprasto žmogaus mentalitetą. Niekada neleidžiu sau atsipalaiduoti. Visuomet laukiu naujovių, esu pasirengęs permainoms. Aš bijau stovėti vietoje. Dažnai sau sakau: „Gerai, kad netrukus įvyks kažkas nauja“, - kalbėjo Willas Smithas.

Ne veltui dar vidurinės mokyklos laikais klasės draugai jį vadindavo Princu. „Jo manieros, žavesys, mokėjimas prisitaikyti prie kompanijos  ir nuoširdumas - dėl šių bruožų Willas buvo labai panašus į kilmingą, išprususį žmogų. Tačiau niekada nežinojai, ką jis iš tikrųjų galvoja. Tai labai paslaptingas žmogus“, - viename interviu apie Willą Smithą kalbėjo aktoriaus jaunystės laikų bičiulis. Vėliau Willas savo pravardę panaudojo scenos pseudonime: jis tapo reperiu „The Fresh Prince“, kuris su savo kompanija pirmasis laimėjo „Grammy“ apdovanojimą repo kategorijoje.


Vargas dėl pinigų


Anksti užgriuvusi šlovė apsuko galvą žaviam vyrukui. Jis ne tik be saiko švaistė pinigus, tačiau ir nemokėjo mokesčių. Taigi šaunusis Willas turėjo rimtų problemų su mokesčių inspekcija, kuri kaip reikiant apkarpė aktoriaus biudžetą. Beje, vienu metu jam net grėsė bankrotas. Garsenybė nuolat susitikinėjo su garsiomis moterimis, negailėdavo joms prabangių dovanų. Kalbama, kad pirmoji jo santuoka su Sheree Smith ir iširo dėl smagaus aktoriaus gyvenimo būdo. Tačiau  reikalai netrukus pagerėjo: 2007-2008 metais aktoriaus Willo Smitho uždarbis pasiekė 80 mln. JAV dolerių ribą. Jis tapo daugiausia uždirbančiu pasaulio aktoriumi.


Ar jis gėjus?


Jau seniai slapta kuždamasi, kad Willo santuoka su aktore Jada Pinkett (37) tėra tik priedanga netradicinėms jų lytinėms orientacijoms nuslėpti, mat aktorius tariamai domisi vyrais, o ponia Smith - moterimis. Niekas per daug nenustebo ir tada, kai aktorius viešumoje rodėsi su Holivudo žvaigžde Tomu Cruise'u (46) ir kitais garsiais, scientologiją išpažįstančiais žmonėmis, nes Holivude net vyrauja nuomonė, jog scientologija susidomėję aktoriai nori atsikratyti homoseksualumo.
O gandai ne tokie jau iš piršto laužti! Willas ne kartą naudojosi vyro prostituto paslaugomis! Tai paliudijo ir garsioji Holivudo ponia Heidi Fleiss (42), kuri rūpinasi garsenybių sugulovais. Garsioji sutenerė patvirtino, kad Willas Smithas daugelį metų buvo jos ištikimas klientas. Moteris prisimena savo pirmąjį pokalbį su Willu: „Aš daug sykių jam kartojau, jog užtikrinu slaptumą. Kai pagaliau jį įtikinau, Willas netrukus  užsisakė vyrą.“ Tačiau Heidi Fleiss pažado neištesėjo ir apie savo klientą išplepėjo žurnalistui.

Kalbama, kad Willas ir Jada - viena iš tvirčiausių Holivudo šeimų... Na, bet jei jie abu turi toooookių paslapčių, skyrybos  tikrai būtų pražūtingos.


Stilingiausias iš vyrų


Jau daugelis žino, kad stilingiausia pasaulyje moteris yra garsioji Victoria Beckham. O stilingiausias pasaulyje vyras? Mados kritikai jau nebe pirmus metus iš eilės stilingiausiu pasaulio vyru išrenka garsųjį aktorių Willą Smithą. Kadaise jis mėgo beisbolo kepuraites ir neskoningus šortus, tačiau po fantastinio nuotykių filmo „Vyrai juodais drabužiais“ amerikiečių aktorius taip pamėgo klasikinį stilių, jog jo neišsižada net laisvalaikiu. Tik nepagalvokite, jog garsenybė visur dėvi kostiumą. Klasikinis švarkas ar žavūs dryžuoti megztiniai su „V“ formos kaklo iškirpte - įprasta Willo Smitho apranga. Kuždamasi, jog net Brado Pitto nešiojamos kepurės yra ne kas kita, o Willo stiliaus pamėgdžiojimas.


Jada Pinkett Smith (37)


Aktoriaus Willo Smitho žmona Holivude garsėja vaikų auklėjimo metodais ir mokėjimu išsaugoti tvirtą šeimą. Tačiau šios moters meilužių sąrašas iki santuokos su garsiuoju aktoriumi ne trumpesnis už Willo. Be to, kalbama, jog Jada Pinkett Smith susitikinėjo su amerikiečių aktore, dainininke ir šiaip žinoma visuomenės veikėja Jasmine Guy (44). Tada pikti liežuviai ne veltui plakė, jog aktorių šeima pagrįsta ne meile, o bendru susitarimu, „kad visiems būtų ramiau“. Neseniai Smithų šeimai per kelią perbėgo juoda katė: sutuoktiniai kartu režisavo filmą, tad tarp jų nuolat įsižiebdavo ginčų kibirkščių.

Jada, kalbėdama apie Willą kaip tėvą, negaili jam pagyrų. Pasak moters, jis labai atsidavęs savo vaikams bei paaugliui sūnui iš ankstesnės santuokos. Be to, aktoriaus žmona kelissyk pasidžiaugė, jog lovoje Willas - tikras tigras!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius