-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Soliario dainas ėmėsi „remiksuoti“ garsūs Lietuvos ir Latvijos „didžėjai“

Merginų numylėtinis atlikėjas Soliaris dovanoja savo gerbėjams energetines naujienas. Pastarųjų turėtų dar labiau pagausėti, nes du garsūs Lietuvos ir Latvijos „didžėjai“ ėmėsi „remiksuoti“ jo naująją dainą „I‘ll Take You To The Dancefloor“.
Foto naujienai: Soliario dainas ėmėsi „remiksuoti“ garsūs Lietuvos ir Latvijos „didžėjai“
„Solist naujienos“ nuotr. / zmones24.lt
Merginų numylėtinis atlikėjas Soliaris dovanoja savo gerbėjams energetines naujienas. Pastarųjų turėtų dar labiau pagausėti, nes du garsūs Lietuvos ir Latvijos didžėjai ėmėsi remiksuoti jo naująją dainą „I‘ll Take You To The Dancefloor“. „Iš tiesų labai džiaugiuosi ir tikiuosi, jog šių šokių muzikos dievukų darbo rezultatais liksiu patenkintas ne tik aš, bet ir mano gerbėjai. Ir, žinoma, visi tie, kurie vos išgirdę mano kūrinio remiksą, pripažins, kad tai „Geras šokinis gabalas“, – sakė Soliaris.

Vieną dainos remiksą, kurį sukūrė grasus Lietuvos didžėjas Virus J (šis vyrukas scena dalinosi su tokiais atlikėjais, kaip Underworld, Dj Tiesto, Chris Lake, Lemon 8, Meat Katie ir t.t.), jau gali išgirsti visi muzikos gerbėjai, užsukę į Soliario internetinę svetainę adresu www.soliaris.eu. „Būtų labai smagu, jei kuo daugiau mano muzikos gerbėjų paklausytų ir įvertintų šį Virus J darbą. Ir man, ir jam labai svarbi kiekvieno muzikos mylėtojo nuomonė“, – tvirtino atlikėjas. Dar vieną dainos „I‘ll Take You To The Dancefloor“ versiją netrukus pateiks Latvijoje ir už jos ribų gerai žinomas didžėjas Bogdan Taran. „Kol kas sunku pasakyti, kuom nustebins šis šokių muzikos guru, bet tikiuosi malonios staigmenos iš jo. Labiausiai viliuosi, jog tai bus puiki pavasarinė dovana visiems mano gerbėjams“, – sakė Soliaris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius