-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano ištyrė Lietuvos kultūros lobizmo problemą savo diplominiame darbe

Atlikėjas Stano, kurio naujausias albumas „Viskas pasakyta" netrukus išvys dienos šviesą, pastaruoju metu buvo sunkiai pasiekiamas.
Foto naujienai: Stano ištyrė Lietuvos kultūros lobizmo problemą savo diplominiame darbe
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt

Atlikėjas Stano, kurio naujausias albumas „Viskas pasakyta" netrukus išvys dienos šviesą, pastaruoju metu buvo sunkiai pasiekiamas. Šią savaitę jis intensyviai rašė savo diplominį darbą. Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje studijuojantis Stano nutarė rašyti baigiamąjį darbą, kurio tema - „Kultūros lobizmas Lietuvoje". „Savo baigiamąjam darbui pasirinkau temą, kuri mane labai domino ir man yra labai aktuali, kadangi su kultūros lobizmu teko pačiam susidurti. Prieš keletą mėnesių aš ir mano kolegos tapome paskubomis priimtų valdžios įstatymų aukomis. Susidūrėme su nenoru mus išklausyti. Todėl nutariau labiau panagrinėti šią problemą,"- pasakojo atlikėjas. Stano džiaugėsi, jog jam padėjo labai daug žinomų Lietuvos kultūros atstovų, kurie mielai dalinosi savo mintimis, patarimais ir samprotavimais jo rašoma tema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius