-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tautrimas Rupulevičius-Onsa. Gerbėjai

„Dainų dainos“ pusfinalyje dainininkas Tautrimas Rupulevičius-Onsa (20) ir jo scenos partnerė Asta Pilypaitė (38) priežasčių džiaugtis turėjo nedaug, bet nepatekę į finalą abu išgirdo daug skatinančių, raminančių ir guodžiančių žodžių.
Foto naujienai: Tautrimas Rupulevičius-Onsa. Gerbėjai
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
Jausti artimųjų palaikymą nepaprastai svarbu ir gera, ypač kai sekasi ne visai taip, kaip trokšta širdis. „Dainų dainos“ pusfinalyje dainininkas Tautrimas Rupulevičius-Onsa (20) ir jo scenos partnerė Asta Pilypaitė (38) priežasčių džiaugtis turėjo nedaug, bet nepatekę į finalą abu išgirdo daug skatinančių, raminančių ir guodžiančių žodžių. Po koncerto susėdusius Lietuvos televizijos klube juos suskubo pralinksminti ir Onsos tėvas Kęstutis Rupulevičius (48), sūnaus pasirodymą žiūrėjęs salėje. Ilgai liūdėti vyro sūnui ir jo partnerei taip pat neleido Kęstučio žmona Seimo narė Asta Baukutė (41) bei jos vaikai – sūnus Vakaris (13) ir dukra Gintarė (11). Smagioje kompanijoje trūko tik jauniausios poros atžalos Rapolo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius