-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizijos dovana Sauliui Skambinui – meilė

Dalyvaudamas TV šokių projekte Saulius ne tik pažino televizijos užkulisius, pramogų pasaulį, bet ir sutiko mylimą žmogų. Saulius džiaugiasi, kad po šokių projekto jo gyvenimas pasikeitė iš esmės.
Foto naujienai: Televizijos dovana Sauliui Skambinui – meilė
Foto naujienai: Televizijos dovana Sauliui Skambinui – meilė / zmones24.lt
Dalyvaudamas TV šokių projekte Saulius ne tik pažino televizijos užkulisius, pramogų pasaulį, bet ir sutiko mylimą žmogų. Saulius džiaugiasi, kad po šokių projekto jo gyvenimas pasikeitė iš esmės. Dar prieš projektą Saulius šoko ir draugavo su Sandra (V. Romanovo šokių partnere), tačiau pora išsiskyrė. „Matyt, toks likimas. Viskas taip susidėliojo, o dabar yra kaip yra“, – filosofiškai į viską žvelgia vaikinas. Dabar Saulius susitikinėja su TV projekto šokių partnere, grupės „69 Danguje“ nare Karina Krysko (26). Pora šiuos santykius labai brangina, todėl viešai jų nė vienas neaptarinėja.

Saulius šypsosi, kad dalyvaudamas televizijos projekte suprato, jog jam nepatinka pramogų pasaulis ir viešuma. „Iš pradžių visa tai tarsi žavėjo, buvo įdomu pažiūrėti ir savo kailiu patikrinti, kas tai yra, bet kai žurnalistai pradėjo mane atakuoti, nuolat skambino, siūlėsi į namus – supratau, kad man vis dėlto priimtinesnis ramus gyvenimas. Supratau, kad, nuolat kalbėdamas su žurnalistais, aukoju savo laiką, atiduodu dalį savo energijos ir jėgų. Juolab, kad daugelis mane kalbino tik dėl to, kad prieitų prie Karinos“, – šypsosi Saulius. Kaip sako profesionalus šokėjas, nuo to, kiek kartų jo veidas pasirodys žurnaluose – jo gyvenime tikrai niekas nepasikeis. „Šokių pasaulyje vieni kitus puikiai pažįsta. Profesionalumas su populiarumu neturi nieko bendro“, – įsitikinęs šokėjas.

Profesionalus šokėjas nuo pat vaikystės gyveno įtemptu ritmu – repeticijos, treniruotės. „Visą savo vaikystę praleidau šokių salėje. Buvo momentų, kai labai pykdavau ant mamos, jog vertė šokti. Vėliau šokiai tapo gyvenimo būdu. Pradėjome važinėti po pasaulį, išnaršėme visą Europą. Bet visas šalis matėme tik pro automobilio langą“, – juokiasi Saulius. Šokėjas prasitarė, kad šiemet atostogos, praleistos kartu su Karina Egipte, jo gyvenime buvo pirmos tikros atostogos. „Esu išvažinėjęs pusę pasaulio, tačiau, kas yra atostogos, nežinojau. Esu kitaip įpratęs gyventi – visą laiką repetuoti arba dirbti“, – sako Saulius.

Saulius prisipažino tiek daug dirbantis, kad atsiradus laisvai minutei, nelabai žinantis, ką tada veikti. „Prisimenu, kai dar gyvenau su mama, taip mažai per darbus būdavau namuose, kad nelabai žinodavau, kas kur padėta. Namuose jaučiausi kaip svečias. Toks gyvenimo ritmas man jau įaugęs į kraują“, – pasakoja jis. Tačiau Saulius prasitarė, kad dabar jo gyvenime viskas po truputį keičiasi. Dabar jam reikia ir namais rūpintis – jau baigia įsirengti, ir teritoriją aplink namą tvarkyti, ir žolę pjauti, ir dar šunį prižiūrėti. Saulius šypsosi, kad didžiuliame name jam vienam labai liūdna. „Jau pats laikas baigti tvarkyti namus ir parsivesti žmoną. Jaučiu, kad jau laikas. Juk visi mano bendraamžiai jau seniai šeimas sukūrę“, – atvirai sako vyras.

Ar tai bus Karina, Saulius neišduoda. „Nenoriu apie tai kalbėti – kaip bus, taip. Tačiau galiu pasakyti, kad Karina labai geras ir šiltas žmogus. Ji niekada nesipuikuoja, nesigiria. Niekada nesididžiavo, tuo, ką moka ir sugeba. Daugelį dalykų apie ją sužinojau palaipsniui. Net ir projekte, priešingai nei kitos poros, mes nė karto nesusipykome. Viską darydavome ramiai“, – atsargiai rinkdamas žodžius kalba Saulius.

Kaip sako pats Saulius, pastaruoju metu jis labai dažnai pagalvoja apie grįžimą į šokių aikštelę, tik vis pasvarsto, ar sugebės darbą suderinti su asmeniniu gyvenimu. „Tiek metų paaukojus šokiams, labai nesinori taip viską užbaigti. Tik kažin, ar antroji pusė supras. Juk tektų savaitėms ar net mėnesiams išvažiuoti. Dažnai tenka su šokių partnere gyventi viename kambaryje. Įsivaizduokite, koks žmogus turi būti, kad suprastų, nepavydėtų, išleistų“, – sako Saulius ir priduria, kad dabar šalia jo yra labai supratinga moteris, kuri niekada nekelia jokių pavydo scenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius