-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnė Skonsmanaitė: jau buvau ištekėjusi

Ugnė Skonsmanaitė - viena paslaptingiausių Lietuvos pramogų pasaulio atstovių, nepasakojanti apie asmeninį gyvenimą. Tačiau per interviu mergina netikėtai prasitaria, kad kartą ji jau buvo ištekėjusi...
Foto naujienai: Ugnė Skonsmanaitė: jau buvau ištekėjusi
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Ugnė Skonsmanaitė.

Gimimo data, vieta: 1988 12 08, Klaipėda. 20 m.

Šeima, kurioje gimė: turi mamą ir tėtį, apie kuriuos Ugnė nieko nepasakoja, yra vienturtė.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: didžiausias Ugnės gyvenimo laimėjimas - darbas MTV, nes tai yra jos svajonių veikla; tituluota gražuolė: trečioje klasėje laimėjo gražiausios Klaipėdos mergaitės titulą.


Ugnė Skonsmanaitė - viena paslaptingiausių Lietuvos pramogų pasaulio atstovių, nepasakojanti apie asmeninį gyvenimą. Tačiau per interviu mergina netikėtai prasitaria, kad kartą ji jau buvo ištekėjusi...


Fotografuotis nereikia


Jau kurį laiką Ugnės nematyti pramogų pasaulio vakarėliuose ir kitose jaunimo lankomose vietose. Kas nutiko? Ar gražuolei pabodo vakarėliai, o gal vaikinas jos niekur neišleidžia?

„Ne, niekur aš nedingau. Visada rinkausi, kur eiti. Būti vakarėliuose tik tam, kad mane nufotografuotų ir mano nuotraukas įdėtų į žurnalus, man nereikia", - kalba Ugnė. Dvidešimtmetė mergina ir toliau dirba MTV, o nuo rudens ketina stoti į universitetą. Tačiau gražuolė neatskleidžia, kokius mokslus ketina krimsti: „Jei ką nors gyvenime pasakau pirmiau laiko, tuomet neišsipildo mano noras."


Vaikinas - paslaptis


Pradėjus Ugnės klausinėti apie asmeninius santykius, prasidėjo katės ir pelės žaidimas. Nusprendėme tiesiai šviesiai paklausti merginos, kas ir kaip yra.

Jau kurį laiką kalbama, kad MTV laidų vedėja turi turtingą vaikiną, kuris ją mielai paveža „Lamborghini". „Aš turiu labai daug draugų. O tą vienintelį? Nematau prasmės apie tai kalbėti, nes nemanau, jog tai labai įdomu", - kategoriškai atrėžia pašnekovė. Ugne, juk jis tave dažnai paveža su „Lamborghini"! „Tikrai? Tie, kurie taip kalba, galėtų man pranešti, kas tas mano vaikinas. Nesupykčiau, jei jis turėtų tokį automobilį", - nusijuokia laidų vedėja.


Skalpelio neprireikė


Paklausta apie gandus, Ugnė sako per kelerius metus prisiklausiusi visko. „Žmonės ūžė, kad vedėjos vieta MTV man buvo nupirkta, kad mus su Mariumi Veseliu kažkas sieja, kad esu arogantiška mergina. Be to, daug prisiklausiau apie savo draugą", - vardija Ugnė. Daugelis kalba, kad prie gražios merginos krūtinės nagus prikišo plastinės chirurgijos specialistai. Kaip yra iš tikrųjų?„Oho, kaip įdomu ir miela! Nieko nesikoregavau. Šiaip esu „už" tokius dalykus, jei to reikia. Tačiau aš dar neturiu, ką reikėtų koreguoti, esu viskuo patenkinta", - tvirtina mergina.


O prezervatyvai?


Kadangi Ugnė yra simpatiška ir populiari mergina, turbūt daugelis norėtų ją matyti kaip savo produktų, paslaugų ar kitų reklamuojamų objektų veidą. Įdomu, ar Ugnė reklamuotų prezervatyvus, sekso žaisliukus?

„Nenorėčiau. Man tai nėra tabu, tačiau nebūtų prie širdies. Paminėjai prezervatyvus. Jie, kaip ir saugus seksas, labai geras dalykas. Manau, tai galima reklamuoti ir be kieno nors veido", - tvirtina pašnekovė.

Paklausus, ką Ugnei reiškia intymūs santykiai, mergina nebuvo kalbi. „Tai ir reiškia, kad aš apie tai daug nekalbu. Vieši pokalbiai apie intymumą - paviršutiniška. Man tai nepriimtina."


Mes - ne sekta


Pasklido gandų, kad MTV yra tarsi viena didelė šeima arba net sekta. „Cha cha cha! Taip, mes esame labai artimi. Mūsų daug, mes jauni. Tačiau tikrai nėra jokių iškrypimų ir jokios sektos. Mes, nors ir esame kaip viena šeima, nesimeldžiame, nesiruošiame kažkokioms nesąmonėms", - tvirtina Ugnė.

Paklausus, ar ji taip pat šeimyniškai bendrauja su buvusiais kolegomis Artūru ir Robertu Mediuškomis, Ugnė prisipažino, jog dvynių ji seniai nematė.


Įamžintų savo aktą


Pokalbiui vėl pakrypus apie asmeninį gyvenimą ir nuogybes, Ugnė išsakė aiškią nuomonę šiuo klausimu. Jei populiarus žurnalas pasiūlytų jai už apvalią sumelę pusnuogei nusifotografuoti, mergina griežtai pasakytų „ne". Kodėl? „Vienintelės man gražios nuogos moters nuotraukos yra aktai. Tokias aš galėčiau parodyti savo draugams, tėvams, turėčiau ką prisiminti senatvėje. Tačiau nuogai fotografuotis žurnalo viršeliui, kurį vėliau bet kas vartys ir bet ką darys vartydami, nenorėčiau. Man to tiesiog nereikia", - teigia MTV vedėja.


Vaikai - globos namuose


Pokalbio pabaigoje nusprendėme išsiaiškinti dar vieną gandą. Ar Ugnė su buvusiu grupės „Gravel" vokalistu Tomu Sinickiu buvo pora ar ne?

„Taigi mes buvome susituokę, susilaukėme trijų vaikų. Kadangi jų nenorėjome auginti, todėl atidavėme į vaikų globos namus. Tiesa, mūsų namuose buvo labai daug muzikos instrumentų, bet mes taip susipykome, kad viskas skraidė į orą ir nieko nebeliko. Štai taip mes išsiskyrėme. Be to, Tomas buvo ilgam išvykęs į Kambodžą, bet ką aš čia pliurpiu... - susimąsto Ugnė. - Jei rimtai, mes su Tomu labai gerai sutariame, bet mes nesame pora. Kai pasklido tokios kalbos, buvo ir juokinga, ir pikta...  Galiu pasakyti, jog į savo vestuves būtinai pakviesiu Tomą, nes apie šį žmogų galiu kalbėti tik geriausiais žodžiais", - pokalbį linksmai baigia Ugnė Skonsmanaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius