Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Vaikų balse 2008“ – dizainerės Jolantos Rimkutės kurti kostiumai

Nebe pirmus metus, o jau trečius iš eilės, dizainerė Jolanta Rimkutė „Vaikų balso“ renginiuose atlieka itin svarbų vaidmenį – ji aprūpina ant scenos lipančius dainininkus ir šokėjus įspūdingais, stilizuotais kostiumais.
Foto naujienai: „Vaikų balse 2008“ – dizainerės Jolantos Rimkutės kurti kostiumai
Foto naujienai: „Vaikų balse 2008“ – dizainerės Jolantos Rimkutės kurti kostiumai / zmones24.lt
Nebe pirmus metus, o jau trečius iš eilės, dizainerė Jolanta Rimkutė „Vaikų balso“ renginiuose atlieka itin svarbų vaidmenį – ji aprūpina ant scenos lipančius dainininkus ir šokėjus įspūdingais, stilizuotais kostiumais.
„Iš tiesų kasmet pasibaigus renginiui pasakau sau „viskas, užteks“, tačiau ir vėl imuosi šių darbų. Ši šventė yra ypatinga, nepakartojama jau vien dėl to, kad „Vaikų balsas“, kitaip nei spektaklis ar operetė, yra vienkartinis, trapus renginys, su kuriuo dirba gausi profesionalų komanda“, – darbų įkarštyje pasakoja dizainerė Jolanta Rimkutė.
Įspūdingų sceninių kostiumų idėjos gimsta nelengvai. Dizainerė padedama komandos su renginio režisiere Rasa Micachiene scenarijų nagrinėja ypač kruopščiai. Kiekvieną kartą TV3 žiūrovams renginio kūrėjai dovanoja tikrą spektaklį, kuomet yra ne tik atliekamos dainos, bet visas scenoje vykstantis veiksmas kvapą gniaužia kaskadininkų triukais, choreografija. „Iš tiesų labai džiugu, kad dirbu su puikių žmonių komanda, kuri triūsia užkulisiuose tam, kad „Vaikų balsas“ TV3 žiūrovams ir salėje susirinkusiems žmonėms taptų ypatinga švente. Per trejus metus jau esame tikrai išmokę bendradarbiauti ir net susikalbėti trumpiniais, kodais“, – juokiasi J. Rimkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius