-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų Eurovizijos bronzininkės E. Jurgaitytės tėvas „dėkoja“ Kultūros ministerijai

Karščiausius šou pasaulio įvykius apžvelgiančioje LNK laidoje „Kakadu" šįvakar, antradienį - karštas reportažas iš oro uosto.
Foto naujienai: Vaikų Eurovizijos bronzininkės E. Jurgaitytės tėvas „dėkoja“ Kultūros ministerijai
LNK nuotr. / zmones24.lt

Karščiausius šou pasaulio įvykius apžvelgiančioje LNK laidoje „Kakadu" šįvakar, antradienį - karštas reportažas iš oro uosto. Šiąnakt iš Kipro sugrįžo Vaikų Eurovizijos trečiosios vietos nugalėtoja Eglė Jurgaitytė.


Mergaitė buvo sutikta su pliušinėmis dovanomis, vėliavomis, balionais ir dainomis. Būrys gerbėjų ir artimųjų puolė sveikinti naujai sužibusią mažąją žvaigždutę, kuri pirmoji iš Lietuvos dainininkų „Eurovizijoje" iškovojo tokią aukštą vietą.


Pati Eglė tikino, kad Eurovizija buvo pirmasis konkursas, prieš kurį ji nesijaudino: „Tiesiog jauduliui nebuvo laiko". Tačiau jaudinosi tėveliai. Prieš konkursą buvo dingę Eglutės lagaminai su sceniniais rūbais, o ir pats dalyvavimas šiame koncerte atsiėjo ne vieną dešimtį tūkstančių...


„Naudodamasis proga labai noriu „padėkoti" Kultūros ministerijai, kuri ne tik neparėmė mūsų, bet dar ir špygą parodė", - šiek tiek atslūgus euforijai laidos žurnalistams sakė Eglės tėvas Virgilijus Jurgaitis.


Laidos „Kakadu" žiniomis, E. Jurgaitytės pasirodymas kainavo apie 80 tūkstančių litų. Lėšų konkursui skyrė Eglės tėvai ir privatūs rėmėjai. Valstybė pasirodymui neskyrė nė cento.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius