-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Repčenkaitė-Blėdienė pralaimėjo lažybas

Nuo pavasario puoselėti, kad kuo sparčiau augtų, televizijos laidos „Super L.T." vedėjos Violetos REPČENKAITĖS-BLĖDIENĖS (25) plaukai vėl sutrumpėjo!
Foto naujienai: Violeta Repčenkaitė-Blėdienė pralaimėjo lažybas
Žurnalo "Žmonės" nuotrauka / zmones24.lt
Nuo pavasario puoselėti, kad kuo sparčiau augtų, televizijos laidos „Super L.T." vedėjos Violetos REPČENKAITĖS-BLĖDIENĖS (25) plaukai vėl sutrumpėjo! Išvaizda dažnai eksperimentuojančios žavios moters apsilankymas pas kirpėją nestebintų, jei nežinotume, kad ji su vyru verslininku Titu BLĖDŽIU (26) seniai susilažino, jog iki metų pabaigos plaukai sieks krūtinę. „Trūko tikrai nedaug, bet laidos stilistai mane įkalbino neauginti, - pasakoja Violeta. - Plaukus pasitrumpinau dėl įvaizdžio ir tą dieną pralošiau lažybas." Kadangi buvo sulygta, jog pralaimėjusysis išpildys nugalėtojo norą, Violeta laukia, kol sutuoktinis jį pareikš. „Aišku, baigiantis metams galėjau, tarkim, prisiauginti reikiamo ilgio plaukų sruogeles ir taip pagudrauti, bet yra, kaip yra. Kartais reikia leisti vyrams laimėti", - juokiasi televizijos žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius