-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Rumšas: “Noriu tikėti, kad pavyks išsaugoti šeimą“

Aktoriaus Vytauto Rumšo santuoką ištiko krizė. „Privatu!“ kalbintas Vytautas tikino, kad šiuo metu visais įmanomais būdais stengiamasi išsaugoti yrančią šeimą.
Foto naujienai: Vytautas Rumšas: “Noriu tikėti, kad pavyks išsaugoti šeimą“
Foto naujienai: Vytautas Rumšas: “Noriu tikėti, kad pavyks išsaugoti šeimą“ / zmones24.lt
Aktoriaus Vytauto Rumšo santuoką ištiko krizė. „Privatu!“ kalbintas Vytautas tikino, kad šiuo metu visais įmanomais būdais stengiamasi išsaugoti yrančią šeimą.


Gyvena atskirai
Kurį laiką pramogų pasaulis šnibždėjo, kad Vytautas, vakarėliuose ir įvairiuose renginiuose besisukiojantis be žmonos Gintarės, išsiskyrė. Aktorius nebuvo linkęs apie tai kalbėti ir diskutuoti, tačiau dabar pripažįsta, kad aplinkinių liežuviai garsiai plakė ne be reikalo. Vytautas Rumšas neneigia, kad jo šeimoje jau kuris laikas itin sunkus metas, tačiau tikina, jog su žmona tikrai neišsiskyrė ir visais įmanomais būdais dar bando yrančius santykius sulipdyti. „Taip – mes gyvename atskirai, bet jokiu būdu nedrįsčiau teigti, kad su Gintare išsiskyrėme. Kol kas abu stengiamės išsikapstyti iš nemalonios padėties ir šeimą bei jausmus sulipdyti iš naujo. Kol viskas vyksta, nelabai yra ką komentuoti ir neverta interpretuoti. Kai bus rezultatas, tada ir kalbėsime“, – pasakoja Vytautas Rumšas. Vytautas su žmona pažįstami jau dešimt metų. Pradžioje, anot jų, viskas atrodė labai paprasta. „Kai apsigyvenome kartu, niekas niekam netrukdė. Tačiau laikui bėgant atsirado sunkumų dėl profesijų skirtumų, nesutapo grafikai, nebeliko tiek laiko būti kartu, kiek norėjosi. Kai prasideda nesutarimai, tada šeimoje atsiranda ir kitokių kliūčių“, – atvirai kalba populiarus aktorius. Ir jis, ir jo žmona pagrindinį dalyką, dėl kurio šeimą ištiko krizė, įvardija skirtingas profesijas.

Trečio asmens nėra

Ar žaviam vyrui, vakarėliuose nuolat apsuptam gudrių gražuolių, kuri nors neapsuko galvos? Vytautas Rumšas kategoriškai teigia, kad trečio asmens jųdviejų santykiuose nėra. „Ko tik nesu girdėjęs apie save ir santuoką, jau niekas, ko gero, nebenustebins“, – sako vyras. Anot Vytauto Rumšo, įvairiuose viešuose vakarėliuose ir renginiuose jis pradėjo lankytis tada, kai su žmona jau nebegyveno. Vytauto žmona Gintarė patvirtino, jog ji kartu su Vytu negyvena jau beveik metus. V. Rumšas įsitikinęs, kad jeigu šeimoje ir iškyla kokių nesutarimų, tai dar nereiškia, kad šalia tavęs yra ne tavo žmogus. Sako niekada neabejojęs, kad Gintarė – jo moteris, tik vis svarsto, kaip susidoroti su iškilusiomis problemomis. „Gyvenime visko būna. Tačiau esu įsitikinęs, kad šalia manęs tikrai yra mano žmogus, ir kaip normalus vyras stengiuosi šią krizę išspręsti, ieškau psichologinių sprendimo būdų. Abu nuolat kalbamės, matomės, ieškome kompromisų ir bandome surasti išeitį. O kaip bus – pamatysime. Noriu tikėti, kad pavyks išsaugoti šeimą“, – optimistiškai kalba vietoje nenustygstantis Vytautas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius