Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis: žmonės man klijuoja etiketes

Praėjusią savaitę žiniasklaidą apskriejo žinia, kad buvęs televizijos laidos vedėjas ir prekybos centro valdytojas Žilvinas Grigaitis (38) rado naują darbą.
Foto naujienai: Žilvinas Grigaitis: žmonės man klijuoja etiketes
Tomo Kapočiaus nuotrauka / zmones24.lt
Praėjusią savaitę žiniasklaidą apskriejo žinia, kad buvęs televizijos laidos vedėjas ir prekybos centro valdytojas Žilvinas Grigaitis (38) rado naują darbą. Jis paskirtas tarptautinės aukštųjų technologijų sprendimų ir valdymo įmonės „Infigure“ vadovu Lietuvai. Pasigirdo kalbų, kad Žilviną netrukus bus galima vadinti dažniausiai darbą keičiančiu žmogumi. Nejaugi stilingiausias Lietuvos verslininkas vis dar neatrado savęs?
„Nežinau, kodėl žmonės nori man priklijuoti tokią etiketę. Mano nuomone, gyveni tol, kol judi į priekį. Tai aš ir stengiuosi daryti. Ilgai užsibūti vienoje vietoje nėra gerai. Buvusią darbovietę palikau savo noru, o šios kompanijos veiklą jau seniai stebėjau“, – atvirai sako verslininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius