-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasarą „Žvaigždžių dešimtukas“ skaičiuos karščiausias įžymybių gyvenimo detales

TV3 televizijos žiūrovai šią vasarą prie ekranų nenuobodžiaus, nes populiarusis „Žvaigždžių dešimtukas“ neleis žvaigždėms atsikvėpti, o žiūrovams – liūdėti. „Mūsų mylimiausi dainininkai, aktoriai ir kitos garsenybės tikrai turi ką parodyti, ypač kai atšyla oras“, – intriguoja laidos komanda, kviečianti visą vasarą stebėti dar karštesnį projektą „Žvaigždžių dešimtukas. Vasara“ – jau nuo birželio 3 dienos antradieniais 20.00 val.
Laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ vedėjai
Laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ vedėjai / TV3 nuotr.

Kaip vasaroja garsenybės, kokie vasaros nuotykiai, paklydimai ir nuodėmės juos persekioja? Ar žvaigždės mezga kurortinius romanus? Su kuo jos ieško paparčio žiedo ir skaičiuoja žvaigždes ant Palangos tilto? Kas joms perka ar dovanoja prabangias užsienio keliones?

Dar įdomiau žiūrovams – išgirsti, kaip žvaigždės vasaros sezonui paruošė savo figūras ir kokių maudymosi kostiumėlių nusipirko, ar moka plaukti, o gal net gelbėti skęstančius. Gal kai kas iš jų vasarą ruošia uogienių atsargas žiemai? O gal tingiai atostogauja savo sodybose arba ekstremaliai gaudo bangas, sklando jėgos aitvarais, šokinėja nuo uolų ir nardo egzotiškuose vandenyse?

Vasara – vedybų ir skyrybų metas. To aptarti tikrai nepraleis „Žvaigždžių dešimtuko“ vedėjai Oksana Pikul-Jasaitienė, Vitalijus Cololo ir Dileta Meškaitė.

Ruošdamiesi vasaros sezonui, visi trys irgi labai stengėsi: Vitalijus atsikratė daugybės kilogramų, Dileta tapo maratono bėgike, o Oksanos pilvo presas galėtų tapti pavyzdiniu ne vienai sportuojančiai merginai.

Dar karštesnis, dar įdomesnis, dar aktualesnis ir, žinoma, dar atviresnis „Žvaigždžių dešimtukas. Vasara“ – jau nuo birželio 3 dienos antradieniais 20.00 val. per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius