Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žydrūnas Savickas: vestuvės atidėtos

Jau dvejus metus periodiškai pasirodydavo pranešimų, kad stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas (33) netrukus prie altoriaus ves savo išrinktąją Jurgitą Vorobjovaitę (31).
Foto naujienai: Žydrūnas Savickas: vestuvės atidėtos
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt

Jau dvejus metus periodiškai pasirodydavo pranešimų, kad stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas (33) netrukus prie altoriaus ves savo išrinktąją Jurgitą Vorobjovaitę (31). Kelis kartus vestuves atidėjusi pora galutinai nusprendė tuoktis kitą vasarą.

„Tiesiog tiek daug darbų, kad niekaip nespėjame. Toks jausmas, kad visi mus nori kuo greičiau sutuokti! Tačiau mes niekur neskubame. Puikiai sutariame, todėl vestuvės, anksčiau ar vėliau, įvyks. Data jau yra numatyta, vestuvių planuotojos tikrai nesamdysime. Mes iš tų žmonių, kurie viską daro ekspromtu. Tuoksimės Lietuvoje, nuo fotografų nesislapstysime", - mus patikino būsima nuotaka.

Kalbas, kad šiuo metu laukiasi Žydrūno vaikelio, Jurgita paneigė: „Tikrai nesilaukiu. Mes nusprendėme, kad pirmiausia bus vestuvės, o paskui vaikai."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius