Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

15min portale startuoja „Eurovizijai“ skirtas projektas – „Discovizija 2021“. Užkurkime diskoteką Roterdame!

„Eurovizija“ – vienas ilgiausiai transliuojamų projektų visame pasaulyje, tapęs neabejotina tradicija daugeliui iš mūsų. O šie metai dar ypatingesni. Nors pasaulis susidūrė su neapsakomu iššūkiu, po metų pertraukos grįžtanti „Eurovizija“ bus tikrai nepaprasta, o dar žinant, kokį muzikos ir šviesų šou Europai paruošė Lietuva.
Discovizija 2021
Discovizija 2021

Antrus metus iš eilės teisę atstovauti šaliai iškovojusi grupė „The Roop“ paslaptyje laiko dar daugybę įdomių niuansų, kuriuos 15min praneš tiesiogiai iš pirmųjų lūpų. Nors koronavirusas pakeitė mūsų kasdienybę ir privertė prisitaikyti prie naujos realybės, gegužės mėnesį portale muzikos tikrai netruks – 15min komanda kartu su Lietuvos delegacija ruošiasi kelionei į Roterdamą, kur karščiausias naujienas praneš tiesiai iš įvykio vietos.

Pasiruošimo užkulisiai, paskutinės minutės interviu ir „eurovizinės“ Nyderlandų nuotaikos – visas šias naujienas rasite specialiai didžiajam konkursui sukurtame projekte „Discovizija 2021“.

Čia portalo skaitytojų taip pat laukia išskirtiniai vaizdo pokalbiai su didžiausiomis „Eurovizijos“ žvaigždėmis ir smagūs interviu su šių metų konkurso lyderiais ar muzikos vardais, kurie jau dabar renka milijonines peržiūras.

Žinoma, „Eurovizijos“ konkursas nėra įsivaizduojamas ir be bandymo atspėti, kam visgi šiemet atiteks garbė būti pripažintam ryškiausiam Europoje. Ir nors neabejojame, kad „The Roop“ yra tikrai verti, jog finale nuskambėtų būtent jų vardas, savo nuomonę galėsite išreikšti specialiame balsavime. Dalyvaujančių apklausoje ir atspėjusių šių metų „Eurovizijos“ nugalėtojo vardą, burtų keliu, laukia net 6 MAX narystės. Apie visą tai – jau netrukus.

Užkurkim diskoteką „Eurovizijoje“!

Sekti naujienas ir spėti nugalėtoją galite čia.

15min primena, kad po metų pertraukos „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinaliai ir finalas vyks gegužės 18–22 dienomis. Lietuvai dainų konkurse atstovaus grupė „The Roop“ su daina „Discoteque“. Jie pasirodys pirmajame pusfinalyje patys pirmieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius