-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Broliai dvyniai iš Airijos „Jedward“ ketina darsyk išmėginti laimę „Eurovizijoje“

Jaunasis airių brolių dvynių Johno ir Edwado Grimes duetas, kurio sceninis slapyvardis – „Jedward“, pirmąkart jėgas „Eurovizijos“ konkurse, vykusiame Diuseldorfe (Vokietijoje), išmėgino pernai. Tąkart broliai Europai atliko energingą kūrinį „Lipstick“ ir liko aštuntoje vietoje. Šįmet „Jedward“ vėl siekia dalyvauti „Eurovizijoje“ ir ketina pasirodyti Airijos nacionalinėje atrankoje.
Airijos atstovai Jedward
Airijos atstovai Jedward / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šįkart pirmiausia airių, o vėliau ir visų europiečių širdis „Jedward“ tikisi užkariauti kūriniu „Waterline“. Įsimintina ir itin paprasta dainos melodija, lengvas rokas ir jaunatviška energija – tokius kozirius savo rankose laiko broliai dvyniai.

Dėl teisės pasirodyti didžiajame „Eurovizijos“ konkurse su dar keturiais varžovais „Jedward“ susirungs jau vasario 24-ąją, kuomet ir paaiškės, kas Azerbaidžane atstovaus Airijai. Patys „Jedward“„Eurovizijos“ gerbėjams žada itin įspūdingą ir specialiaisiais efektais perkimštą pasirodymą, o į nacionalinę atranką žvelgia itin entuiziastingai. Airijos atstovas „Eurovizijos“ konkurse turėtų pasirodyti gegužės 22-ąją, pirmojo konkurso pusfinalio metu.

Antras bandymas negarantuoja sėkmės

15min.lt primena skaitytojams, jog daugiau nei kartą didžiajame „Eurovizijos“ konkurse yra pasirodę net kelių šalių atstovai. Tiesa, antrasis bandymas konkurse nevisad atneša sėkmę. Štai 2010-ųjų metų „Euroviziją“ laimėjusi Vokietijos atstovė Lena, tąkart Norvegijoje atlikusi kūrinį „Satellite“, rodos, be rimtesnės konkurencijos nurungė konkurentus. Vis dėlto pernai savo šalyje rengtoje „Eurovizijoje“ Lena pelnė viso labo 10-ąją vietą – daina „Taken by a Stranger“ konkurso žiūrovų neįtikino.

Panašiai nutiko ir transeksualiai Izraelio atstovei Danai International: 1998-aisiais „Eurovizijoje“, vykusioje Jungtinėje Karalystėje, atlikėjos kūrinys „Diva“ pelnė pirmąją vietą ir tikru hitu išliko iki šių dienų, o tos pačios atlikėjos 2011-ųjų pasirodymas Vokietijoje dainininkei išplėšė viso labo 15-ąją vietą.

Tačiau kartais būtent antrasis bandymas tampa laimingas – tai įrodo Rusijos atstovo Dimo Bilano pavyzdys. Nors jo atliekamas hitas „Never Let You Go“ 2006-aisiais Graikijoje užėmė antrą vietą, jau 2008-aisiais Dima pajuto pergalės skonį – Serbijoje vykusioje „Eurovizijoje“ jo daina „Believe“ nepaliko abejingų ir pelnė Rusijai pirmąją vietą.

VIDEO: JEDWARD - WATERLINE (Eurovision Song 2012)

 

VIDEO: HD Eurovision 2011 Ireland: Jedward - Lipstick (Final)

 

VIDEO: Dima Bilan - Never Let You Go (Russia - Final - Eurovision Song Contest 2006)

 

VIDEO: ESC 2008 Russia Final - Dima Bilan - Believe
VIDEO: Israel - Dana International - Diva (live) - Eurovision 1998

VIDEO: Dana International - Ding Dong (Israel) - Live - 2011 Eurovision Song Contest 2nd Semi Final

 

VIDEO: Lena - Satellite (Germany)

 

VIDEO: Lena - Taken By A Stranger (Germany) - Live - 2011 Eurovision Song Contest Final

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius