-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatui Montvydui uždrausta „Eurovizijoje“ atlikti salto – triuką pakeis įspūdingu dėjimu į krepšį

Penktadienį Lietuvos atstovą „Eurovizijoje“ pasiekė nemaloni žinia: konkurso rengėjai Švedijoje neleido atlikėjui scenoje atlikti salto. Priežastis paprasta – triukas esąs perdėm rizikingas, todėl „Eurovizijos“ rengėjai siekia išvengti atsakomybės dėl galimų dainininko traumų.
Donatas Montvydas scenoje ir krepšinio aikštelėje
Donatas Montvydas / Žmonės.lt ir Photography by Rokas nuotr.

Žinia, kad suplanuotą pasirodymą „Eurovizijos“ scenoje D.Montvydui teks permąstyti iš naujo, Lietuvos atstovą konkurse pasiekė penktadienio rytą.

Apie draudimą „Eurovizijos“ scenoje atlikti salto atlikėjui pranešė „Euroviziją“ rengianti Europos transliuotojų sąjunga.

Sąjungos pranešime paaiškinama, kad šou organizatoriai triuką vertina kaip perdėm rizikingą, todėl atsisako prisiimti atsakomybę dėl galimų D.Montvydo traumų scenoje.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ „Eurovizijos“ atrankos finalo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Donato Montvydo salto
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Donatas Montvydas
Donatas Montvydas

Tokia naujiena D.Montvydui nebuvo it iš giedro dangaus – vos laimėjęs nacionalinę atranką dainininkas būgštavo, kad salto atlikti jam gali būti uždrausta.

Todėl jau anksčiau buvo numatęs planą „B“, kurio imtųsi, jei salto atlikti negalėtų, – scenoje žais krepšinį.

Žmonės.lt primena, kad D.Montvydas talentingas ne tik muzikinėje scenoje, bet ir krepšinio aikštelėje – kamuolį į krepšį mėto nuo vaikystės, šiuo metu su komanda „Kažkur matyti“ žaidžia Vilniaus krepšinio mėgėjų lygoje.

Photography by Rokas nuotr./Donatas Montvydas
Photography by Rokas nuotr./Donatas Montvydas

Todėl „Eurovizijos“ scenoje D.Montvydas žada ne tik dainuoti, bet ir efektingai „įdėti“ kamuolį į krepšį. Šiuo triuku ir pakeis anksčiau gerbėjų matytą salto.

„Lietuviai labai mėgsta ir „Euroviziją“, ir krepšinį. Ne be reikalo krepšinis vadinamas antrąja šalies religija... Todėl savo pasirodymo Švedijoje metu ketinu šią aistrą reprezentuoti. Nors iki šiol žaidžiant krepšinį „dėjimai“ nebuvo mano stiprioji pusė, dar yra laiko pasistengti“, – sakė D.Montvydas.

Lietuvos atstovo „Eurovizijoje“ komanda veda jau ėmėsi vesti derybas su Europos transliuotojų sąjunga, kad „Eurovizijos“ scenoje būtų leidžiama trumpam pastatyti krepšinio lentą.

VIDEO: Dėl pavojingo D.Montvydo salto gali tekti derėtis su švedais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius