-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du iškritę „Eurovizijos“ dalyviai sulaukė malonės: gerbėjai juos grąžino į konkursą

Jau po kelių dienų „Eurovizijoje“ bus išties karšta – šeštadienio vakarą tiesioginės transliacijos metu vyks atrankos pusfinalis. Čia susikaus ne tik 12 dalyvių, įveikusių ketvirtfinalius – į žaidimą grįžta ir du anksčiau iškritę atlikėjai.
Ugnė Skonsmanaitė ir Mantas Stonkus
Ugnė Skonsmanaitė ir Mantas Stonkus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmadienio rytą LRT paskelbė, kad konkurso gerbėjai gali išgelbėti du, savo kelionę „Eurovizijoje“ jau baigusius atlikėjus. Žiūrovai buvo kviečiami balsuoti, kas labiausiai nusipelnė antro šanso.

Dėl galimybės vėl pasirodyti konkurse varžėsi paskutinėse dvejose laidose iškritę Vidas Bareikis, Lukas Norkūnas, Milda Rasilavičiūtė, Juozas Martin, Germantė Kinderytė, Benas Malakauskas, Živilė Gedvilaitė, Audrius Petrauskas, Agnė Michalenkovaitė, Greta Zazza, Ruta Loop ir Elizabeth Olshey.

Beje, konkurse ir už jo ribų ryškiai pasirodė ir Mia, tačiau ji progos grįžti į „Euroviziją“ negavo – iškrito dar pačiame pirmajame etape.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mia – apie povandenines „Eurovizijos“ sroves: „Galbūt po šio straipsnio būsiu diskvalifikuota“

Pernai, pasinaudodama teise, numatyta „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos taisyklėse, LRT į konkurso finalą grąžino vieną atlikėją. Šįkart grįžta du muzikantai, surinkę daugiausiai balsų.

Visi gerbėjai už savo mylimą atlikėją galėjo balsuoti tik vieną kartą. Trečiadienio rytą, LRT laidos „Labas rytas, Lietuva“ metu, paaiškėjo, kurie gi buvo favoritai.

Taigi į „Euroviziją“ grįžta – Greta Zazza ir Rūta Loop, surinkusios atitinkamai 4484 ir 3928 balsus.

Įdomu tai, kad žiūrovų balsai pasikeitė kone per naktį – dar antradienio vakarą pirmavo Greta Zazza ir Vidas Bareikis, tačiau Rūta Loop kone paskutinę minutę subūrė savo gerbėjus, kurių dėka jai pavyko pralenkti Vidą Bareikį ir išsikovoti vietą „Eurovizijos“ pusfinalyje.

VIDEO: Greta Zazza - „Broken Shadows“ (liet. „Sulaužyti šešėliai“)
VIDEO: Rūta Loop - „Positive Thoughts“ (liet. „Pozityvios mintys“)

15min primena, kad teisę pasirodyti pusfinalyje jau iškovojo šie atlikėjai: Ieva Zasimauskaitė, Monika Marija, „Saulės kliošas“, „The Roop“, Marija, Gabrielius Vagelis, Kotryna Juodzevičiūtė, Jurgis Brūzga, Godo, Paula, „Twosome“, Silvija ir GeraiGerai.

Šį ir kitą šeštadienio vakarus LRT bus transliuojamos tiesioginės „Eurovizijos“ pusfinalio laidos, kuriose susikaus po 7 dalyvius. Iš jų į finalą pateks tik po 3 – kovo 11-ąją vyksiančiame finale pasirodys 6 atlikėjai, surinkę daugiausia komisijos ir žiūrovų balsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius