Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ atidarymas: iškilmingoje ceremonijoje raudonu kilimu žengė ir „Fusedmarc“

Sekmadienį Kijeve skelbiama oficiali „Eurovizijos“ pradžia. Iškilmingos dainų konkurso atidarymo ceremonijos metu net 42 šalių atstovai žengia raudonu kilimu, tarp jų – besišypsantys ir lemiamai muzikinei kovai pasiruošę Lietuvos atstovai „Fusedmarc“.
„Fusedmarc“
„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Saulėtą sekmadienio pavakarę visi konkurso dalyviai gavo progą paskutinį kartą atsipalaiduoti prieš prasidedančią intensyvią savaitę. Jau antradienį ir ketvirtadienį Kijevo tarptautiniame parodų centre skambės pusfinaliai, o šeštadienį – didysis finalas.

Tad smagiai nusiteikę visi 42 dalyviai nuo 17 val. abėcėlės tvarka žengė raudonu kilimu. O jis buvo išties ilgas – 250 metrų, visai kaip Vilniaus televizijos bokštas. Lauke kaitinant saulei muzikantams tikrai teko pavargti – juo kiekvienas ėjo daugiau nei valandą.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija

Tačiau nuovargio dalyvių veide nesimatė – visi šypsojosi, bendravo, bandė išsiskirti savo įvaizdžiu. Taip pat paprašius – mielai dainavo eurovizinių kūrinių ištraukas.

Visus „Eurovizijos“ dalyvius sveikino ir greta susirinkusi konkurso gerbėjų minia: šimtai fanų dainininkus pasitiko aplodismentais ir palaikymo šūksniais, gausus žurnalistų iš viso pasaulio būrys atlikėjų klausinėjo apie artėjantį konkursą.

Mūsiškiai „Fusedmarc“ ant kilimo pasirodė 26. Kartu su jais ėjo ir Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas. Muzikantai džiaugėsi sulaukę daug užsienio žiniasklaidos ir „Eurovizijos“ fanų dėmesio.

„Kiekviena diena mums yra lyg nauja pradžia. Jaučiamės vis stipriau. Kiekviena diena atneša daugiau emocijų, laimės. Mes labai laimingi. Mano bokštas jau visiškai nuvažiavęs“, – kalbėjo Viktorija Ivanovskaja.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Eurovizijos“ atidarymo ceremonija

Dainininkė juokavo, kad su savo naujais ilgaisias nagais jaučiasi ir aršesnė: „Konkurentai pastebi. Jaučiu tai.“

„Net jau aš bijau“, – juokėsi Denisas.

Pora iškilmingame konkurso atidaryme pasirodė apsirengę juodai. Viktorija vilkėjo Sandros Yushkos suknelę – ši dizainerė kūrė dainininkei ir raudoną suknelę, su kuria pasirodys „Eurovizijos“ scenoje.

Praėję raudoną kilimą visi dalyviai traukė į „Euroklubą“, kur laukė šventės pratęsimas.

VIDEO: Eurovision Song Contest 2017 - Opening Ceremony

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius