-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ favoritu laikomas portugalas mėgino nuslėpti širdies ligą: nenori balsų dėl gailesčio

Pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje sėkmingai pasirodęs ir Europą savo nuoširdumu užbūręs portugalas Salvadoras Sobralis serga širdies liga, dėl kurios jam teko praleisti pirmąsias repeticijas. Tačiau apie savo sveikatos būklę tūkstančius širdžių suvirpinęs dainininkas nelinkęs kalbėti – jis nenori balsų vien dėl gailesčio, rašo britų portalas metro.co.uk.
Salvadoras Sobralis
Salvadoras Sobralis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

27-erių Salvadoras Sobralis laikomas geriausiu Portugalijos atstovu, išsiųstu į „Euroviziją“ per visą šalies dalyvavimo šiame konkurse istoriją. Jis čia atkeliavo su kūriniu „Amar Pelos Dois“, kurio autorė yra atlikėjo sesuo Luisa Sobral.

Būtent ji ir atliko savo sukurtą dainą pirmosiose „Eurovizijos“ repeticijose Kijeve. Jos brolis į Ukrainą atvyko kiek vėliau, mat dėl sveikatos būklės negali išvykti iš savo gimtosios šalies, kur jį prižiūri medikų komanda, ilgiau nei dviem savaitėms.

Štai kaip „Amar Pelos Dois“ skambėjo per repeticiją, kai ją atliko Salvadoro sesuo:

VIDEO: Second rehearsal: Salvador Sobral’s sister Luísa “Amar Pelos Dois” (Portugal) Eurovision 2017

Užsienio žiniasklaida rašo, kad per šiuos metus Salvadorui privalo būti atlikta širdies persodinimo operacija, kitu atveju atlikėjas gali neišgyventi.

Salvadoras Sobralis savo ligą norėjo išlaikyti paslaptyje, mat nenori balsų iš gailesčio, tačiau dainininkui besivaržant „Eurovizijos“ atrankoje Portugalijoje jam prireikė skubios operacijos. Vis dar pilnai neatsigavęs po operacijos jis, padedamas sesers, pasirodė finale ir jį laimėjo.

„Taip, aš turiu sveikatos problemų, bet apie tai plačiau nenoriu pasakoti. Bet aš susitvarkysiu su tuo, lygiai taip pat, kaip tvarkiausi ir iki šiol. Todėl Luisa pirmose dvejose repeticijose dainuos už mane“, – balandį duotame interviu sakė jis.

Į generalines repeticijas Salvadoras Sobralis atvyko ir jose dalyvavo pats, o antradienio vakarą pasirodė didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje – nuoširdus ir jaudinantis jo pasirodymas suvirpino tūkstančių širdis. Jis sėkmingai perkopė pusfinalio barjerą ir šeštadienį varžysis „Eurovizijos“ finale.

VIDEO: Salvador Sobral - Amar Pelos Dois (Portugal) LIVE at the first Semi-Final
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Salvadoras Sobralis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Salvadoras Sobralis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius