Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ finalininkė Paula prašo gerbėjų pagalbos: išrinkite dainos versiją finalui

Praėjusi šeštadienį paaiškėjo visi 2018 metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalininkai, tarp kurių ir jauniausia konkurso dalyvė, 17-metė Paula Valentaitė. Pusfinalio transliacijos metu atlikėja surizikavo ir pristatė visai kitą kūrinio „1 2 3“ versiją bei pasirodymo koncepciją.
Paula Valentaitė
Paula Valentaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Komisija dėl šio žingsnio negailėjo komplimentų ir siūlė naująją versiją pristatyti ir finalinėje kovoje. Paula nusprendė šį sprendimą priimti pasitarusi ir su gerbėjais.

Ankstesniuose nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos etapuose mergina pasirodė su jau vizitine kortele spėjusiomis tapti nendrėmis bei intensyvia choreografija, kurią vėliau pristatė ir su dvejomis šokėjomis scenoje.

„Žinoma, tai nėra lengvas variantas, kadangi energetiką ir dainavimą šokant reikia išlaikyti viso pasirodymo metu. Juk nesinori dainuoti nešvariai ar šokti „ne pilna koja“, – detales atskleidžia Paula.

Abi versijas galite paklausyti žemiau.

Pusfinalio metu jauna mergina pademonstravo išties pakitusią kūrinio versiją, o pasirodymo koncepciją visiškai minimalizavo ir pavertė stilingu juodos ir baltos spalvų deriniu.

Dar prieš pusfinalį Paula teigė, kad toks žingsnis labai gerai apgalvotas ir taip atlikėja nori žiūrovui perteikti kūrinio emociją ir tai, ką jis reiškia jai pačiai. Pusfinalio metu žiūrovai girdėjo akustinę dainos versiją – būtent taip daina skambėjo ją vos sukūrus, prieš „gaminant“ studijinę jos versiją.

„Tiek senasis, tiek naujasis pasirodymo variantai man yra artimi. Dviejuose etapuose jau buvo išvystyta energingo pasirodymo mintis, kuomet pajutau, jog dainos idėjos ir savo pačios emocijų nenoriu užmaskuoti choreografijos žingsneliais ar rekvizitais scenoje. Nauja kūrinio aranžuotė ir švaresnė scenografija labiau leidžia žiūrovui pajausti kūrinio prasmę, o toks ir buvo mano tikslas“, – atvirauja atlikėja.

Kokią kūrinio versiją ir pasirodymą atlikti didžiajame finale, kuris įvyks jau ateinantį sekmadienį, kovo 11 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje, atlikėja nusprendė pasitarti ir su konkurso gerbėjais.

Originali Paulos dainos versija:

VIDEO: Paula - „1 2 3“

Akustinė Paulos dainos versija:

VIDEO: Paula - „1 2 3“ - Eurovizijos pusfinalis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius