-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ žvaigždė italas Mahmood siunčia Lietuvai linkėjimus: žiūrėkite vaizdo įrašą

Jau vos už kelių valandų paaiškės, kuri šalis kitais metais rengs „Euroviziją“. Vienu iš favoritų tituluojamas ir charizmatiškasis atlikėjas Mahmood iš Italijos, kurio daina „Soldi“ jau pavergė tūkstančių širdis. Siųsdamas linkėjimus jis savo kūrinį atliko gyvai – žiūrėkite vaizdo įrašą.
Mahmoodas
Mahmoodas / 15min nuotr.

Egiptiečių kilmės Alessandro Mahmoudas gimė 1992-iaisiais Milane. Mokytis dainuoti pradėjo vaikystėje. Į didžiąją muzikos sceną Alessandro žengė 2012-aisiais, būdamas 20-ies – jis dalyvavo Italijos „X-Faktoriuje, nors jo ir nelaimėjo, tačiau būtent po šio projekto pats pradėjo kurti dainas. Jų Alessandro yra sukūręs tokiems atlikėjams kaip Marco Maengoni (2013-ųjų Italijos atstovas „Eurovizijoje“), Tomas Walkeris.

2018-aisiais jis išleido debiutinį albumą „Gioventù Bruciata“, jis iš karto atsidūrė populiariausių Italijos muzikos albumų sąraše. Dar po metų triumfavo Alessandro Mahmoudas „San Remo“ festivalyje ir taip iškovojo teisę atstovauti Italijai „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Alessandro sceniniu vardu pasirinko žodį Mahmoodas – geriau įsiklausius, galima išgirsti dviejų anglų kalbos žodžių junginį „My mood“ (liet. mano nuotaika).

eurovision.tv nuotr./Italijos atstovas Mahmood
eurovision.tv nuotr./Italijos atstovas Mahmood

Ant kairės rankos riešo Mahmoodas turi trikampio formos tatuiruotę. Iš tikrųjų tai yra stilizuota A raidė. Ji simbolizuoja jo šeimos narių vardus, kurie visi prasideda raide A: Alessandro, mama Anna ir tėtis Amedas.

Dainų konkurse atlikėjas dalyvauja su išties liūdnu kūriniu „Soldi“, kuriame jis papasakoja apie savo sunkius santykius su nepatikimu tėvu, kurio pagrindinis prioritetas buvo ne šeima, o pinigai.

Jau dabar šis kūrinys „Youtube“ yra perklausytas daugiau nei 80 milijonų kartų, o pats atlikėjas tituluojamas vienu iš galimų nugalėtojų. Tad neabejotinai šią savaitę visas dėmesys buvo skirtas jam.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

VIDEO: „Eurovizijos“ žvaigždė italas Mahmoodas siunčia Lietuvai linkėjimus

Dėl galimybės su juo susitikti teko derintis kelias savaites, tačiau dėl didelio norinčiųjų skaičiaus susitikimą teko perkelti kelis kartus. Galiausiai pokalbiui buvo skirtos vos trys minutės, per kurias jis spėjo trumpai save pristatyti ir gyvai atlikti savo dainą.

Paklaustas, ar nėra sunku su visu pasauliu dalytis tokiu atviru kūriniu, jis teigė, kad tai ir yra jo pagrindinis siekis – papasakoti savo asmeninę patirtį ir dainomis perteikti savo psichologinę būseną.

„Skleisti atvirą ir išskirtinę žinutę man, kaip kūrėjui, yra labai svarbu“, – sako atlikėjas.

VIDEO: Mahmood - Soldi (Prod. Dardust & Charlie Charles)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius