Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį suplūdo tūkstantinė gerbėjų minia: tarp jų – ir lietuviai

Tūkstančiai „Eurovizijos“ gerbėjų antradienio vakarą ėmė plūsti į Kijevo tarptautinį parodų centrą – čia 22 val. prasidėjo antrasis dainų konkurso pusfinalis. Tiesa, šou aistruoliai prie durų rikiavosi dar kelias valandas iki renginio pradžios. Ir išties stebino savo išradingumu – ryškiaspalviais apdarais, dainomis ir aistringu savo šalies atstovų palaikymu.
Antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio žiūrovai
Antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio žiūrovai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Galima neigti ir nepripažinti – bet „Eurovizijos“ dainų konkursą bent kartą yra pažiūrėjęs tikrai kiekvienas. Kas kaip vakaro foną įsijungia, kas stebi kiek akyliau – širdy už savo šalies atstovus vis tiek serga.

O štai kai kuriems gyvai stebėti eurovizinę kovą yra tapę jau tikra tradicija. Kijeve šiemet vykstantis konkursas – ne išimtis, čia rikiavosi tūkstančiai šou nepraleidžiančių gerbėjų.

Minioje buvo galima sutikti kone visų šalių atstovų sirgalius. Jie stebino vienas už kitą išradigesniais kostiumais, skanduotėmis, savo šalies dainomis ar tiesiog plėvesuojančiomis vėliavomis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio žiūrovai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio žiūrovai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio žiūrovai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio žiūrovai

Nors konkursas prasidėjo tik 22 val. gerbėjai prie Kijevo tarptautinio parodų centro rikosi likus kelioms valandoms iki pradžios. Visi puikiai nusiteikę – su didžiausiomis viltimis, kad jų favoritai bei šalies atstovai praeis į finalą.

Vaikščiojant po minią 15min sutiko ir nemažai lietuvių, atvykusių palaikyti savo atstovų. Viena jų pasakojo, kad į „Euroviziją“ vyksta jau trečią kartą – yra aistringa konkurso fanė, tikinti šių metų mūsų pasirodymo sėkme.

Taip pat apsijuosęs trispalvę atvyko ukrainietis, Lietuvoje viename ekstrasensų šou dalyvavęs Maksimas Gordejevas. Jis 15min sakė, kad šiemet „Fusedmarc“ yra jo favoritai, kurie privalo laimėti „Euroviziją“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Maksimas Gordejevas (dešinėje)
Luko Balandžio / 15min nuotr./Maksimas Gordejevas (dešinėje)

Minioje buvo galima sutikti ir lietuvių, atvykusių palaikyti Lietuvos atstovų „Eurovizijoje“. Ketvirtadienio vakarą kartu su „Fusedmarc“ pasirodymus scenoje surengs dar 17 šalių: Serbija, Austrija, Makedonija, Malta, Rumunija, Olandija, Vengrija, Danija, Airija, San Marinas, Kroatija, Norvegija, Šveicarija, Baltarusija, Bulgarija, Estija, Izraelis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ar „Fusedmarc“ pateks į finalą: įvertinkite lietuvių varžovų dainas

Kelialapius į finalą po pirmojo pusfinalio jau užsitikrino: Moldova, Azerbaidžanas, Graikija, Švedija, Lenkija, Portugalija, Armėnija, Australija, Kipras, Belgija. Tiesiai į didįjį finalą deleguoti šešių valstybių atstovai: konkurso šeimininkė Ukraina, Italija, Didžioji Britanija, Ispanija, Vokietija, Prancūzija.

Įspūdingai atrodančius „Eurovizijos“ fanus galite pamatyti galerijoje:

TAIP PAT SKAITYKITE: Į Kijevą „Fusedmarc“ atvykę palaikyti Vaida ir Rolandas Skaisgiriai: „Tikimės, pateks į finalą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius