Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Zasimauskaitė „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodys tarp dviejų favoritų: išloš ar ją užgoš?

Beliko vos dvi savaitės iki kol išgirsime pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį. Gegužės 8-ąją į didžiąją konkurso sceną lips ir Ieva Zasimauskaitė. Tačiau prieš ir po jos pasirodys itin stiprūs varžovai. Atlikėja išloš ar ją užgoš?
Mikolas Josefas, Ieva Zasimauskaitė, Netta Barzilai
Mikolas Josefas, Ieva Zasimauskaitė, Netta Barzilai / Luko Balandžio, Eurovision.tv nuotr.

Ieva Zasimauskaitė su daina „When we're old“ pirmajame pusfinalyje skambės šešta.

Tačiau atlikėjai, dainuosiantys prieš ir po jos – išties galingi konkurentai, kurie spėjo jau tapti netgi konkurso favoritais.

Dar anksčiau sužinojusi savo numerį, Ieva buvo laiminga. Pasak jos, tokie varžovai kaip tik gerai – pritrauks dar daugiau publikos prie ekranų.

„Man atrodo, kad 6 – laimingas skaičius. Nors, tiesą sakant, skaičius man nebuvo taip svarbu. Vis tiek pasirodymą reikės atlikti, nesvarbu, būsi pirmas, šeštas ar paskutinis. Pasirodymas nuo to tikrai nekinta. Džiaugiuosi, kad prieš mane yra Čekija, po manęs – Izraelis. Tai yra didžiausi konkurso favoritai, o tai – labai gerai, nes ir čeko, ir Izraelio atstovės pasirodymą žiūrovai norės pamatyti. Aš esu tarp jų, mano daina yra labai lyrinė ir visiškai kitokia, nei jų. Todėl man 6 atrodo idealus skaičius, ideali vieta. Man atrodo, kad aplinkybės susidėliojo labai palankiai“, – anksčiau yra sakiusi I.Zasimauskaitė.

15min siūlo išgirsti ir įvertinti šias dvi Lietuvos konkurentų dainas.

Penktasis į sceną lips čekas Mikolas Josefas su daina „Lie To Me“. 22-ejų vaikinas jau tapo vienas iš konkurso favoritų.

Jis yra dirbęs modeliu, metus buvo gatvės muzikantu, kol galiausiai per didžiuosius Europos miestus užsidirbęs pakankamai pinigų pradėjo leisti savo kūrinius.

Vienoje gyvenantį Mikolą jau praėjusiais metais kvietė atstovauti Čekijai „Eurovizijoje“. Tuomet jam netiko daina, o šiemet jis sau ją sukūrė pats.

VIDEO: Mikolas Josef - Lie To Me (Eurovision version) - Czech Republic - Official Music Video

Netta Barzilai iš Izraelio su kūriniu „Toy“. Nettos Barzilai dainos kūrėjas sako, kad šį kūrinį įkvėpė judėjimas #MeToo. Tad čia kalbama apie moterų galios ir socialinio teisingumo pabudimą, ir viskas įvyniota į spalvingą, linksmą vibe'ą.

Klausantis merginos eurovizinio kūrinio, dėmesį kaip mat atkreipia išskirtiniai garsai – ji čia kudakuoja kaip višta. Tai daro ne tik dėl to, kad nustebintų žiūrovus, bet taip siunčia signalą visiems kritikams, kad atsikabintų.

„Šiuo garsu imituoju bailį, viščiuką – tą, kuris elgiasi ne taip, kaip iš tiesų jaučiasi“, – yra sakiusi dainininkė.

VIDEO: Netta - TOY - Israel - Official Music Video - Eurovision 2018

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius