-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Incidentas Ispanijai atstovavusios Chanel koncerte: užkulisiuose – vyras su ginklu

Ispanijai „Eurovizijoje“ šiemet atstovavusi Chanel Terrero šaliai konkurse pelnė trečią vietą – rezultatą, kokį jau seniai regėjo šalis.Po sėkmingo pasirodymo dainininkė surengė koncertą centrinėje Madrido aikštėje, kur, žinoma, skambėjo ir daina „SloMo“, audringai pasitikta gerbėjų. Tačiau pranešama, kad šis renginys galėjo baigtis tragedija.
Ispanijos atstovė Chanel Terrero
Ispanijos atstovė Chanel Terrero / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kaip skelbia portalas „Then 24“, gegužės 15-ąją Madrido centrinėje miesto aikštėje vykusio renginio metu buvo pastebėtas įtartinas vyras, kuris, kaip paaiškėjo, su savimi turėjo ginklą.

Kol kas neskelbiama, ar vyro turėtas ginklas buvo užtaisytas.

Apie šį incidentą žiniasklaidai papasakojo kartu su Chanel koncerte dalyvavęs atlikėjas Nacho Campillo. Jis teigė, kad į atlikėjos persirengimo kambarį bandė prasmukti vyras, kurį sulaikė policijos pareigūnai. Tramdydami ginkluotą vyrą, jie jį paguldė ant žemės ir netrukus sulaikę išvežė.

„Vyrą sulaikė gal kokie 20 pareigūnų. Išgirdau, kad tas vyras su savimi turėjo ginklą“, – kalbėjo N.Campillo ir pasidžiaugė, kad dėl greito policijos pareigūnų darbo tragedijos pavyko išvengti.

Spėjama, kad į užkulisius prasmukęs vyras norėjo susitikti su dainininke Chanel. Vis dėlto, laimei, Chanel persirengimo kambaryje tuo metu nebuvo – atlikėja scenoje savo dainomis džiugino milžinišką minią.

Po kurio laiko į gąsdinančią situaciją sureagavo ir pati atlikėja. Ji ramino gerbėjus, ragindama nesijaudinti dėl jos saugumo.

VIDEO: Chanel - SloMo - LIVE - Spain ?? - Grand Final - Eurovision 2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius