-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite savo nugalėtoją. „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ po „Eurovizijos“ kurs miuziklą

Šeštadienį visa Lietuva sės prie televizorių ekranų ir stebės atkaklią 2019 nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos kovą. 15min studijoje tęsiasi eurovizinė karštinė – pokalbiai su atrankos dalyviais. Ketvirtieji – energingieji „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, kurie tiesioginės transliacijos metu pasakojo, kodėl būtent jie turi važiuoti į Tel Avivą.
15min studijoje – „Eurovizijos“ finalininkai „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“
15min studijoje – „Eurovizijos“ finalininkai „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje daug dėmesio sulaukusi „Mažulė“ pelnė ne tik žiūrovų, bet ir komisijos simpatijas. Komisijos nariai prognozavo, kad „Mažulė“ gali tapti net didesniu hitu už kultinį grupės kūrinį „Į Venesuelą“, o muzikantų šokio judesius vadino lietuviškuoju „Gangnam Style“.

Nacionaliniame „Eurovizijos“ finale šį šeštadienį tai bus vienintelis kūrinys lietuvių kalba. Paskutinį kartą lietuviškai skambanti daina – Aistės Smilgevičiūtės „Strazdas“ – Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavo lygiai prieš dvidešimt metų, 1999-aisiais, taip pat Tel Avive.

Nepraleiskite pokalbio su grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ nariais:

VIDEO: „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ po „Eurovizijos“ kurs miuziklą

Likus vos kelioms dienoms iki pasirodymo šeštadienį nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale grupė pasidalijo savo dainos „Mažulė“ vaizdo klipu.

Kad staigmena būtų kaip reikiant, šio vaizdo klipo filmavimui grupė įsigijo automobilį, užsidarė garaže, kur savomis rankomis perdarė jį į kabrioletą, išmontavo dujų įrangą, perdažė, papuošė. „Į savo vyrišką kolektyvą priėmėm naują narį ir jos vardas Mažulė“, – šypsosi muzikantai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius