Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite savo nugalėtoją. „Eurovizijos“ finalininkė Juna dėl pergalės jaučiasi padariusi viską

Lieka vis mažiau laiko iki akimirkos, kada Lietuva sužinos, kas bus jos atstovas „Eurovizijoje“. Tad 15min studijoje tęsiasi eurovizinė karštinė – pokalbiai su nacionalinės atrankos dalyviais. Antroji – dainininkė Justina Baudaitė-Juna, kuri atskleidė, kodėl į Tel Avivą turi važiuoti stipri moteris.
Eurovizijos finalininkė Justina Budaitė-Juna
Eurovizijos finalininkė Justina Budaitė-Juna / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dainininkės teigimu, pastarieji jos metai buvo kupini išbandymų ir kertinių apsisprendimų, kurie ir ją pačią padarė kur kas stipresne ir suprantančia, kad tik ji pati gali imtis priemonių norimam tikslui pasiekti. Taip atsirado ir daina „Strength Of A Woman“.

„Visada norėjau surasti dainą, kurioje kalbėčiau būtent apie moterį. Feminizmas man artimas, tačiau daina ne apie tai. Kūrinys yra apie moters savarankiškumą, jos stiprybę, nepaisant kitų žmonių neigiamos įtakos“, – apie dainą kalba J.Budaitė-Juna.

Šiandien Juna džiaugiasi savo priimtu sprendimu ir tuo, kaip klostosi gyvenimas. Dalyvavimą „Eurovizijos“ atrankoje merginai inspiravo ne tik puikiai ją atspindinti daina, tačiau ir patyrimai, kuomet teko būti pritariančiąja vokaliste Stokholme vykusiame didžiajame konkurse Stokholme kartu su D.Montvydu.

Nepraleiskite pokalbio su Juna:

VIDEO: Išrinkite savo nugalėtoją: 15min studijoje – „Eurovizijos“ finalininkė Juna

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius