Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos „Vanity Fair“ giria eurovizinį Monikos Liu įvaizdį: „Kita planeta“

Į „Eurovizijos“ finalą patekusi Lietuvos atstovė Monika Liu sužavėjo Europą ne tik lietuviškai atlikta savo kūrybos daina, bet ir spindinčiu įvaizdžiu. O jis neliko nepastebėtas ir užsienio žiniasklaidos.
Monika Liu
Monika Liu / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Komplimentų Monikos Liu įvaizdžiui pažėrė „Eurovizijos“ pirmojo pusfinalio dalyvių stilių aptaręs italų „Vanity Fair“. Čia mūsų šalies atstovė įvardyta kaip rafinuočiausia.

„Rafinuočiausia vakaro atlikėja buvo lietuvė Monika Liu, vilkėjusi blizgančią suknelę su amerikietiška iškirpte, apnuoginančia nugarą ir pečius. Kita planeta“, – rašoma vanityfair.it.

Negana to, minėtam straipsniui „Vanity Fair“ pagrindine pasirinko būtent Monikos nuotrauką.

Monikos Liu eurovizinę suknelę kūrė mados namų „Mas 924“ įkūrėja Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė. Vilkėdama šį talismanu tapusį drabužį dainininkė dalyvavo ir nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Kai atėjo metas priimti sprendimą dėl įvaizdžio didžiojoje „Eurovizijoje“ Turine, Monikai Liu abejonių nekilo – ji suknelės nutarė nekeisti.

Beje, kaip spaudos konferencijoje yra pasakojusi atlikėja, šio drabužio medžiaga yra iš Italijos, kur ir vyksta dainų konkursas.

15min primena, kad antradienio vakarą praūžė pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Jame paaiškėjo dešimt laimingųjų, patekusių į šeštadienį vyksiantį finalą. Tai – Šveicarija, Armėnija, Islandija, Lietuva, Portugalija, Norvegija, Graikija, Ukraina, Moldova, Nyderlandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius