Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jaunoji politikė, 26-erių Ieva Kačinskaitė susilaukė trečio vaiko: gimė dukra

Jaunosios politikės Ievos Kačinskaitės-Urbonienės (26) šeimoje – džiugios naujienos. Jos ir vyro Simono Urbono šeimą papildė trečiasis vaikas, praneša 15min.
Ieva Kačinskaitė-Urbonienė su vyru Simu ir vaikais Anabele bei Viesulu
Ieva Kačinskaitė-Urbonienė su vyru Simu ir vaikais Anabele bei Viesulu / Asmeninio albumo nuotr.

„04.20 val. gimė maža, graži mergaitė. Viskas praėjo puikiai! Abi sveikos ir jaučiamės gerai“, – 15min džiaugėsi Ieva Kačinskaitė-Urbonienė.

Pasak Ievos, Urbonai dėl mažylės vardo dar neapsisprendė. O kol kas ji su nauja šeimos nare laukia aplankančių vyresniųjų brolio ir sesės.

Trečią kartą tėvu tapęs Simonas be galo džiaugiasi pagausėjusia šeima. Vyras socialiniame tinkle pasidalino dukros rankos nuotrauka ir skyrė itin jautrius žodžius savo žmonai.

15min primena, kad Ieva ir Simonas kartu su dviem vaikais dvejų Viesulu ir trejų Anabele nėštumo mėnesius skaičiavo tolimajame Tailande. Darbo partijos narė po nesėkmingai pasibaigusių Seimo rinkimų nusprendė įgyvendinti savo seną svajonę ir pagyventi svetur. Namo jie grįžo likus vos porai mėnesių iki gimdymo.

Ir štai jie pagaliau džiaugiasi pagausėjusia šeima – trečiąja atžala. Nors jiedu su Simonu – dar jauni, tačiau apie tokią didelę šeimą jie visada svajojo.

„Viskas, kas vyksta mūsų šeimoje, klostosi labai natūraliai. Mes daug dėmesio skiriame pokalbiams, savianalizei, savęs pažinimui. Manau, kad vienas iš mūsų su Simonu pašaukimų yra būti gerais tėvais, visada svajojome ir kalbėjome apie didelę šeimą. Taip pat matome, kaip mūsų vaikams gera kartu, kai tarp jų yra nedidelis amžiaus skirtumas – jie puikiai supranta, sparčiai mokosi vienas iš kito, turi bendrų užsiėmimų, pomėgių. Mes į vaikų auginimą žiūrime kaip į meilės įprasminimą, kuris, be abejo, reikalauja valios pastangų, tačiau atpildas, kurį gauname, suteikia gyvenimo džiaugsmą“, – 15min yra sakiusi Ieva.

TAIP PAT SKAITYKITE: 26-erių Ieva Kačinskaitė-Urbonienė laukiasi trečio vaiko: nėštumo mėnesius skaičiuoja Tailande

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius