-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jėgas atgavę „The Roop“ – apie antro pusfinalio favoritus ir žinutes mylimosioms

Pailsėję po „Eurovizijos“ pusfinalio, „The Roop“ ketvirtadienį vėl davė interviu Roterdame viešintiems Lietuvos žurnalistams. Čia grupės nariai papasakojo apie tai, kaip stengėsi atgauti jėgas po transliacijos, atskleidė, iš kokių šalių žiniasklaidos sulaukia didžiausio dėmesio, įvardijo antrojo pusfinalius favoritus ir prakalbo apie artimųjų palaikymą.

Prie viešbučio, kuriame yra apsistoję, kalbinti šiųmečiai Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ teigė, kad trečiadienį, dieną po pusfinalio, nusprendė tiesiog atsipūsti – anot jų, prieš finalą šeštadienį svarbu turėti daug jėgų.

„Spėjome pailsėti vakar, tuo labai džiaugiamės, nes tikrai vakarykštė diena buvo be jokio darbo, bandėme nedirbti, o tiesiog gulėti, ilsėtis ir pavalgyti“, – pasakojo „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Nors kai kurie internautai teigė grupės pusfinalio pasirodyme įžvelgę priekabių, pavyzdžiui, pažėrė tam tikrų priekaištų dėl kamerų darbo, patys „The Roop“ patikino, kad įrašas buvo puikus.

„Kad vieniems įtinka, kitiems neįtinka, tai čia yra klasika, nes visiems neįtiksi. Svarbiausia įtikti patiems sau“, – kalbėjo „The Roop“.

Grupės nariai žada stebėti ir ketvirtadienį vyksiantį „Eurovizijos“ antrąjį pusfinalį, nes įdomu sužinoti, su kuo teks kautis finale. O paprašyti išskirti šio pusfinalio favoritus, jie paminėjo Šveicariją ir Islandiją.

Pasiteiravus, ar neketina kaip nors keisti pasirodymo didžiajame finale, „The Roop“ pabrėžė esantys patenkinti dabartiniu savo pasirodymu, nors neatmetė galimybės ir ką nors patobulinti. Jų manymu, nuolatos savo pasirodymą keičiantys atlikėjai galbūt patys nelabai žino, ko nori.

VIDEO: Po pusfinalio pailsėję „The Roop“ – apie artimiausius planus ir žinutes mylimosioms

„The Roop“ neslėpė dalijantys itin daug interviu – vien ant turkio spalvos kilimo per atidarymo ceremoniją sekmadienį jų teigė išdaliję gal 30-imt.

„Mes žinome, kur mes patekome. Stengiamės mėgautis procesu. Sukaupiam jėgas ir tiesiog gerai leidžiam laiką“, – komentavo Lietuvos atstovai.

Jie įvardijo ir šalis, kurių žiniasklaida jais domisi labiausiai – tai ir Nyderlandai, ir Australija, ir dar kelios šalys.

„Pagal tai, kiek mums rašo žinučių, mes matome, kad mumis domisi ir Vokietija, ir Rusija, ir Lenkija. Taip pat Ispanija labai stipriai. Apskritai Ispanijoje (po Lietuvos) daugiausia klausosi mūsų dainos „Spotify“, – kalbėjo „The Roop“.

O ar grupė spėjo pasimėgauti tuo jausmu, kad pagaliau, po pernai metų išbandymo, jie yra „Eurovizijos“ finale? „Iš tikro dar mes visko nespėjome išjausti todėl, kad yra vis darbų, veiklos ir mes vis einame į priekį. Bet tikimės, kad pajausime tai vėliau, gal po pusės metų“, – komentavo grupė.

Nors dėl pandemijos su „The Roop“ į „Euroviziją“ negalėjo vykti artimieji, jie teigė nuolatos bendraujantys nuotoliniu būdu. Ir po sėkmingo pusfinalio grupės nariai atskleidė iškart susisiekę su savo antromis pusėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius