-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kas gero „Eurovizijoje“ su Monika Linkyte: viena daina jai pasirodė nebeaktuali

Prieš septynerius metus su Vaidu Baumila pati atstovavusi Lietuvai „Eurovizijoje“, dabar Monika Linkytė sudalyvavo portalo 15min laidoje „Kas gero „Eurovizijoje“ ir papasakojo apie savo patirtį su šiuo konkursu. Atlikėja prieš šią transliaciją buvo girdėjusi tik Lietuvos dainą, tad visos reakcijos buvo išties nuoširdžios.

Laidos pradžioje Monika Linkytė prasitarė, kad jai labai patiko dalyvauti „Eurovizijoje“ kartu su Vaidu Baumila 2015-aisiais. Beje, įdomus faktas, kad šiųmetė Lietuvos atstovė Monika Liu – viena iš dueto atlikto kūrinio „This Time“ autorių.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Monika Linkytė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Monika Linkytė

„Įdomi patirtis. Jeigu nebūtų patikę, juk nebūčiau svarsčiusi dar kartą ten pat dalyvauti. Kaip muzikantui, labai įdomu būti tokiuose keturiuose mėnesiuose, nes nuo laimėjimo iki išvykimo būna labai intensyvus periodas, daug dėmesio, daug naujų gerbėjų. Labai smagu.

Yra tas jausmas, kad norėčiau važiuoti dar kartą, nes turbūt jau esu brandesnis žmogus ir atlikėja. Eičiau per tą patirtį drąsesniu žingsniu. Tada buvo daug nežinomybės. Dabar jaučiuosi užtikrintesnė. Jei dalyvaučiau antrą kartą, sugebėčiau visame tame pasilinksminti“, – sakė Monika 15min laidoje „Kas gero „Eurovizijoje“.

Šiemet, vos tik paskelbus, kad M.Linkytė dalyvaus nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, netrukus paaiškėjo, kad vis dėlto šį sprendimą teks atšaukti dėl ją ištikusių sveikatos problemų.

„Susirgau nemalonia liga. Pirmą kartą taip atsitiko, kad negalėjau prakalbėti aštuonias dienas. Jis buvo visiškai pradingęs. Pergyvenau, kas bus, bet viskas susitvarkė“, – kalbėjo atlikėja 15min studijoje.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ugnė Martusevičiūtė ir Monika Linkytė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Ugnė Martusevičiūtė ir Monika Linkytė

Monika iki šios laidos nebuvo girdėjusi nė vienos šiųmetės eurovizinės dainos. Na, tik mūsiškę – Monikos Liu „Sentimentai“. Daugumą kūrinių ji vertino teigiamai, tačiau vienai dainininkė pažėrė kritikos.

„Man ką tik skambino 2008-ieji ir klausė, kodėl kažkas pavogė dainą“, – juokėsi ji.

Kuri daina ją privertė taip sureaguoti? Pamatysite jau ketvirtadienį, 18 val, per 15min.

Laidos „Kas gero „Eurovizijoje“ portale pasirodo kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 18 val. Iki pat konkurso finalo jūsų laukia būrys Lietuvos įžymybių ir gerų emocijų pliūpsnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius