-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maskva „Eurovizijai“ ruošiasi kaip niekad (video)

Iki „Eurovizijos“ dainų konkurso liko mažiau nei mėnuo, todėl rusai, pasižymintys grandioziškais koncertais ir scenos pompastiškumu, puolė į darbus dar Maskvos olimpines žaidynes menančiame olimpiniame stadione.
Maskva ruošiasi „Eurovizijai“
Maskva ruošiasi „Eurovizijai“

Tūkstančiai šviestuvų, garso aparatūros bei scenos elementų, šimtai tonų įvairių tvirtinimo medžiagų, tempiamos į stadiono vidų. Bus sumontuota virš dviejų tūkstančių kvadratinių metrų LED diodų. Šie skaičiai rodo, kad šių metų „Eurovizija“ tikrai bus įspūdinga.

Vienas iš sudėtingiausių darbų – sukonstruoti pagrindinę konstrukciją iš daugiau nei keturių kilometrų plieno, ant kurios bus kabinami šviesos ir garso įrenginiai.

VIDEO: Stage design 2009 Eurovision Song Contest

Pasak oficialiojo „Eurovizijos“ tinklapio, lauke stovintys elektros generatoriai aprūpinami net aštuonių megavatų galia, norint, kad elektros tiekimas renginiui būtų nenutraukiamas.
Be to, žadama sustiprinti saugumą visame mieste, padidinant patruliuojančių milicininkų bei kareivių skaičių.

Prieš kelias dienas paskelbta ir oficiali scenos vizualizacija. Pastarąją „Eurovizijos“ sceną kūrė Johnas Casey, pasižymintis savo kūrinių mobilumu ir dinamiškumu. Tai matyti ir pateiktoje video medžiagoje.

„Šis menas pristato netikėtą erdvės vaizdą. Aš bandau jungti teatralinį dizainą su rusiškuoju avangardu į šiuolaikinę aplinką, naudodamas įvairių tipų LED ekranus“, – teigė scenos kūrėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius