Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mėnulio Fazė“ pristato eurovizinę dainą: „Šis kūrinys visapusiškai brangus“

„Tai yra ilgiausiai kurta ir brandinta mano daina“, – pripažįsta Mėnulio Fazės lyderis, Vladas Chockevičius, pristatantis nacionalinėms „Eurovizijos“ atrankoms „Pabandom iš naujo 2022“ skirtą kūrinį „Give Me A Sign“. Tuo pačiu išleidžiamas ir vaizdo klipas kūriniui, kuris buvo nufilmuotas sename Klaišių dvare, Akmenės rajone.
„Mėnulio Fazė“
„Mėnulio Fazė“ / Renaldos Kriščiūnaitės nuotr.

„Give Me A Sign“ gimė dar 2021 metų pavasarį. Atlikėjas dar būdamas trylikametis kartu su tėvais išvyko gyventi į Angliją, kur Londone gyveno devynerius metus. „Kai gyvenau Anglijoje, daug rašydavau ir angliškai, tai rašyti šia kalba man nebuvo naujiena.

Renaldos Kriščiūnaitės nuotr./„Mėnulio fazė“
Renaldos Kriščiūnaitės nuotr./„Mėnulio fazė“

Parašius dainą supratau, kad tai yra puiki proga atnešti ir pasidalinti savo kūryba Eurovizijos konkurse.“

Prieš devynerius metus su mylimąja grįžęs gyventi į Lietuvą, įsikūrė kaime ir sukūrė idėjinį ekologinį ūkį KasMes. Prieš metus laiko įsirengė savo asmeninę įrašų studiją, kurioje šis kūrinys ir gimė.

VIDEO: Mėnulio Fazė - Give Me A Sign (Official Music Video) (Eurovision 2022)

„Man šis kūrinys tiek jo prasme, tiek muzikaliai labai brangus – tikiu juo. Pasauliui reikia vilties. Vilties ir tikėjimo kasdienybėje. Esu žmogus, daug visko įvyksta, dažniau būna laimės, tačiau pasitaiko ir liūdesio. Sūsidūręs su asmeninėmis problemomis pradedu viską analizuoti, stengiuosi prisiminti paprastus dalykus, lėtinti gyvenimo tempą, daugiau laiko skirti vidinei ramybei, artimiesiems. Sunkumai – lyg ženklas, ženklas nurimti ir sugrįžti į save“, – dalinasi savo jausmais Vladas.

Kūrinys „Give Me A Sign“ yra apie viltį, laukiant ženklo, įkvėpimui, judėjimui pirmyn, kada būna sunku. Ir tas vilties ženklas visada būna, tik kartais jo ieškome ne ten kur reikėtų ieškoti. Kartais mažuose dalykėliuose ir yra visas stebuklas. Visiškame paprastume.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius