Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mia „Eurovizijos“ atrankoje nedalyvaus: „Atėjo laikas pailsėti ir man, ir gerbėjams“

Tris kartus jėgas „Eurovizijos“ atrankose išbandžiusi Vilija Pilibaitytė-Mia šįkart konkurse dalyvauti nežada. „Noriu pertraukos“, – 15min prisipažino Mia. Dainininkė užsiminė, kad spaudimo užpildyti „Eurovizijos“ atrankos dalyvio anketą sulaukė ne tik iš gerbėjų, bet ir žinomų prodiuserių.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Turiu labai didelį gerbėjų ratą, o ir prodiuseriai iš Anglijos bei kitų šalių mane spaudė dalyvauti. Tačiau šiemet aš nusprendžiau padaryti pertrauką. Manau, kad atėjo laikas pailsėti ir man, ir gerbėjams“, – juokiasi V.Pilibaitytė-Mia.

Atlikėja užsiminė, kad šiemet jau buvo sulaukusi ir „dainos laimėtojos“ varianto.

„Buvo viena tokia daina. Ją parašė tas pats Airių prodiuseris, kuris sukūrė mano 2014 metų eurovizinę dainą „Take a Look at Me Now“. Šiais metais jis vėl susisiekė su manimi. Labai norėjo, kad dalyvaučiau ir dainuočiau būtent jo dainą“, – 15min prisipažino dainininkė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Tačiau „Eurovizija“, pasak jos, atima labai daug laiko ir finansų. O būtent laiko atlikėjai šiuo metu trūksta labiausiai.

„Planus susidėliojau taip, kad dalyvauti „Eurovizijoje“ paprasčiausiai neturėsiu kada. Turiu naujų idėjų, užsienyje ir Lietuvoje suplanuotų koncertų. O tuo metu, kai dalyvauji „Eurovizijos“ atrankose, negali niekur išvažiuoti, dirbti, atsiduoti kitai veiklai, koncertams“, – sako Mia.

Kas Lietuvai turėtų atstovauti „Eurovizijoje“? Vilija Pilibaitytė-Mia kol kas mato tik vieną atlikėją.

„Visada žavėjausi Donato Montvydo pasirodymų scenografija, jo laisvumu ir dainų atlikimu. Manau, kad šis atlikėjas yra vertas važiuoti į „Euroviziją“ vėl ir vėl. Tačiau kalbant apie kitus atlikėjus – aš jiems siūlyčiau suvienyti jėgas. Išimtis būtų, jeigu kažkam būtų parašyta labai ypatinga daina ir tas žmogus su ja labai sužibėtų. Bet vis tiek galvoju, kad jungtinis atlikėjų pasirodymas būtų tiesiog fantastika“, – šypsojosi V.Pilibaitytė-Mia.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Visos jėgos – koncertams

Dėl praeityje patirtų nepavykusio verslo nuostolių, imtis naujos panašios veiklos dainininkė nebeturi ryžto, todėl šiuo metu jos gyvenimas sukasi tik apie muziką - kaip sako ji pati, grįžo prie to, ką daryti moka geriausiai ir kas arčiausiai širdies.

Šiuo metu dainininkė keliauja po Lietuvą ir kviečia gerbėjus į jos ir teatralizuoto šiuolaikinio baleto šou „Skrydis per mano gyvenimą“.

„Turėjome vieną koncertą, tai buvo lyg mūsų generalinė repeticija. Koncertas pavyko puikiai ir visi labai dėl to džiaugiamės. Iki Naujų metų suplanuotų koncertų turime daug. Visos mano jėgos ir mintys šiuo metu yra sutelktos į šį turą“ ,– prisipažino ji.

Nors visos dainininkės mintys šiuo metu sukasi apie muziką, yra dar viena veikla, kurios ji neapleidžia.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

„Interjero dizainas yra antroji mano gyvenimo aistra. Jeigu aš kažką darau – stengiuosi viską daryti maksimaliai. Iš prigimties esu maksimalistė. Arba darau gerai, arba nedarau iš viso. Šiuo metu mano ateities planuose yra interjero dizaino studijos, intensyviai tam ruošiuosi. Norėčiau studijuoti užsienyje ir vieną dieną tapti gera interjero dizainere“, – šypsojosi Mia.

Atlikėja sako, kad šiuo metu ne tik ji, bet ir sutuoktinis Nerijus Antanavičius gyvena darbingomis nuotaikomis. „Nerijus irgi turi veiklos, daug dirba. Šiuo metu jis yra grįžęs į statybų verslą ir vėl plėtoja tai, ką buvo pamiršęs“, – sakė V.Pilibaitytė-Mia.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nuo N.Antanavičiaus nukentėjęs vilnietis skundėsi nepagrįstai – teismas Mios vyrą pripažino nesukčiavusiu

Paklausta, ar nebežada emigruoti kaip planavo, dainininkė neslepia – taip, anksčiau ji jau buvo susikrovusi lagaminus, tačiau pasimokė iš savo klaidų ir nusprendė visas jėgas sutelkti į veiklą Lietuvoje.

„Kartais, kai tu kažką planuoji, viskas nutinka priešingai ir tavo planai žlunga. Kartais tiesiog taip susiklosto aplinkybės. Kartais, turbūt, reikia išbandyti kažką naujo, pasimėtyti, kad suprastum, kas tau yra svarbiausia ir kas tau geriausiai sekasi. Dažnai nudega tie, kurie bando, bet aš tokius visada sveikinu už drąsą. Žinoma, kai man nepasisekė, buvo skaudu, tačiau šiandien aš džiaugiuosi gyvenimo pamokomis ir dabar, prieš kažką darydama, labai gerai apsvarstau. Juk pinigai yra uždirbami. Svarbiausia – sveikata, artimi žmonės ir rami sąžinė“, – 15min sakė V.Pilibaitytė-Mia.

VIDEO: MIA „Take A Look At Me Now" @ Lithuania in the Eurovision Song Contest 2014
VIDEO: Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka | Vilija Pilibaitytė - Mia „Sacrifice“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius