-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Monika Marija apsisprendė dėl „Eurovizijos“: prašo gerbėjų šeštadienį nebalsuoti

Monika Marija į šių metų „Eurovizijos“ atrankas žengė drąsiai ir klausytojams pristatė net dvi dainas iš naujausio savo albumo – „Criminal“ ir „Light On“. Abu pasirodymai tiek komisijos, tiek žiūrovų buvo įvertinti aukščiausiais balais, o „Light On“ praėjusį šeštadienį buvo nusiųsta tiesiai į finalą.
Monika Marija Paulauskaitė
Monika Marija Paulauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Šį šeštadienį LRT eterį pasieks „Eurovizijos“ atrankų antrasis pusfinalis, kuriame Monika Marija dėl patekimo į finalą pasirodys su „Criminal“ daina. Tačiau likus kelioms dienoms iki laidos ir tiesioginio žiūrovų balsavimo, atlikėja priėmė sprendimą ir viešai kreipiasi į savo klausytojus, prašydama nebebalsuoti už vieną iš dainų. Tokį sprendimą pasirinkti tik vieną dainą atlikėja sako priėmusi galvodama apie savo klausytojus.

„Kas galėjo pagalvoti, kad šis mano sprendimas sukels tokią sumaištį! Maniau, kad daina favoritė greit paaiškės, tačiau atrodo, kad mano klausytojai iki dabar yra pasidaliję į dvi apylyges stovyklas“,– apie sprendimo priežastis sako Monika Marija.

Dainininkės sprendimas konkurse dalyvauti su dviem kūriniais sukėlė daug diskusijų tarp klausytojų ir ekspertų, o svarstymai, kuri daina labiau tinkama „Eurovizijai“, persikėlė net į užsienio apžvalgininkų ir „Eurovizijos“ entuziastų diskusijas internete.

Žiūrėkite Monikos Marijos komentarą:

VIDEO: Monika Marija apsisprendė dėl „Eurovizijos“ dainos

Dar „Eurovizijos“ atrankų pradžioje atlikėja sakė, kad nė vienos iš dviejų dainų išskirti negalinti – kiekviena jų turinti savo istoriją ir simbolizuojanti svarbų atlikėjos gyvenimo etapą. Tačiau atėjus laikui apsispręsti, Monika Marija, kartu su „Elitaz music“ komanda, nusprendė „Eurovizijos“ atrankoje toliau dalyvauti tik su „Light On“ daina.

„Šitą sprendimą aš priėmiau atsižvelgdama į ekspertų, savo klausytojų nuomonę, taip pat klausydamasi savo širdies. Daina su kuria šiemet labai tikiuosi atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“ yra daina, kuri man asmeniškai ypač brangi. Ir atrodo, kad tą dainą išgirdo ir mano gimta šalis ir daug žmonių kitose Europos valstybėse. Tikiuosi, kad palaikymas, kurio sulaukė ši daina, bus dar gausesnis, jei prie šio gerbėjų būrio prisijungs ir tie mano klausytojai, kurie taip įnirtingai palaikė „Criminal“,– sako atlikėja.

VIDEO: Monika Marija – „Light On“ - Nacionalinė Eurovizijos atranka | Pusfinalis

Vaizdo įrašu su prašymu nebalsuoti už „Criminal“ dainą šį šeštadienį, Monika Marija pasidalino ir socialiniuose tinkluose ir tikisi, kad iki šio šeštadienio balsavimo, jos prašymas pasieks kuo daugiau žmonių.

„Aš būsiu labai dėkinga komisijos nariams, jei šiame pusfinalyje man neskirsit nė vieno balo, o žiūrovus kviečiu dar pataupyti savo pinigus ir noriu nuoširdžiai paprašyti nebalsuoti už mane ir mano dainą „Criminal“ antrajame pusfinalio etape. Aš esu labai laiminga, kad mano kūryba sulaukė jūsų dėmesio ir palaikymo, šį šeštadienį savo dainą „Criminal“ dainuosiu jums iš visos širdies! O su „Light On“ susitiksime jau finale!“ – savo žinutę klausytojams ir komisijos nariams perduoda Monika Marija.

VIDEO: Monika Marija - „Criminal“ - Nacionalinė Eurovizijos atranka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius