Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Monika Marija priėmė galutinį sprendimą: „Eurovizijos“ atrankos finale pasirodys tik su viena daina

Praėjusią savaitę Monika Marija socialiniuose tinkluose ir spaudoje išplatino kreipimąsi į savo gerbėjus ir „Eurovizijos“ komisiją, ragindama juos antrajame pusfinalyje nebalsuoti už dainą „Criminal“. Kadangi atlikėjos prašymas nebuvo išgirstas ir daina pateko į finalą, Monika Marija priėmė netikėtą sprendimą – pasirodys tik su vienu kūriniu.
Monika Marija
Monika Marija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Likus kelioms dienoms iki „Eurovizijos“ atrankos finalo, atlikėją prodiusuojanti „Elitaz music“ pranešė galutinį sprendimą – atlikėja finale pasirodys tik su daina „Light On“.

„Esu tikras, kad Monika Marija šiemet yra neabejotinai geriausias galimas Lietuvos pasirinkimas. Jos išskirtinis talentas, sužavėjęs mūsų šalį, nepaliks abejingų ir visoje Europoje. Daugelį metų dirbu pramogų industrijoje, teko dirbti su daugybe talentingų mūsų šalies atlikėjų, todėl drąsiai sakau, kad šiemet turime ypatingą galimybę Europai pristatyti mūsų šalyje užaugusį pasaulinio lygio atlikėją.

Monikos Marijos balso magiją patyrėme ne kartą, klausydami jos atliekamų dainų. Todėl kartu su komanda apsvarstėme visus argumentus ir, prisiimdami visą atsakomybę dėl galimų pasekmių, priėmėme sprendimą atrankos finalui pateikti tik vieną Monikos Marijos atliekamą dainą“, – išplatintame pranešime spaudai cituojamas Gediminas Jaunius.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gediminas Jaunius ir Monika Marija Paulauskaitė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gediminas Jaunius ir Monika Marija Paulauskaitė

Nuo pat pergalės „Lietuvos balse“ su Monika Marija dirbantis Gediminas Jaunius tvirtina, jog atrankoms pasiūlytos dvi atlikėjos dainos nepažeidė jokių konkurso taisyklių ir nei atlikėja, nei jos komanda nesiekė pergudrauti žiūrovų ar atrankos organizatorių.

„Kaip jau ne kartą sakė ir pati atlikėja, „Light on" dainą greta „Criminal” atrankai nusprendėme pasiūlyti sulaukę išskirtinai gausaus klausytojų raginimo. Atėjo metas susitelkti ties vienu pasirodymu, kuris turi daugiausia žiūrovų ir komisijos palaikymo. Dalyvavimas atrankos finale su dviem dainomis atlikėjos palaikymą neabejotinai išskaidys į dvi dalis, ir tai gali būti apmaudi techninė priežastis, nulėmusi, kad daugiausiai šiuo metu palaikymo sulaukianti pretendentė liks antra.

Visų mūsų bendras tikslas išrinkti stipriausią pasirodymą didžiajai „Eurovizijai” . Monika turi viską, ko reikia: stipri daina, nešanti jautrią ir visiems artimą žinią, puikūs komunikaciniai įgūdžiai ir pagrindinių Europos kalbų išmanymas, bei išskirtinis vokalas, jaudinantis iki sielos gelmių“, – sako Gediminas Jaunius.

Dainą „Light On“ Monika Marija pristatė dar gruodžio viduryje. Kūrinys – bendras darbas su žinomais Švedijos ir Kanados prodiuseriais Rachel Suter, Martin Wiik ir Glen Ericsson.

VIDEO: Monika Marija - Light on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius