Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje debiutuosiantis Vincentas Linkevičius žiūrovus užkrės nostalgija

Dar vienas šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankosa dalyvis – muzikiniame LNK projekte „Lietuvos Balsas“ išgarsėjęs atlikėjas Vincentas Linkevičius. Atrankos metu vaikinas pasiryžęs žiūrovus užkrėsti nostalgija – jo kūrinys „Dance the Night“ šiems primins aštuoniasdešimtuosius metus, dalyvaudamas konkurse dainininkas ketina įrodyti, kad nevien šiuo metu smarkiai išpopuliarėjusi šokių muzika gali lydėti į pergalę.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvos muzikos Olimpą užkariauti siekiantis V.Linkevičius neslepia – nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai jis ruošiasi jau daugelį metų, galų gale lipti į atrankos sceną jis ryžosi tik šįmet.

Apie savo konkursinį kūrinį „Dance the Night“ vaikinas pasakoja lakoniškai. „Tai – aštuoniasdešimtųjų metų stiliaus daina, kuri man labai patinka. Šią dainą ruošiame jau metus, greitai pasirodys ir jos vaizdo klipas. Tai šviežias, nuotaikingas ir gaivus kūrinys“, – pasakoja dainininkas, apie kurio vaizdo klipo filmavimą gražuolių manekenių apsuptyje jau rašė Žmonės.lt.

Prognozuoti, kaip jam pasiseks atrankoje, vaikinas nesiryžta – neperšokęs griovio „op“ nesako. „Atrankoje dar nepasirodžiau, todėl savo sėkmės prognozuoti negaliu – juk nežinau, kaip man pavyks atrodyti scenoje, ar jaudulys nepakiš kojos. Aišku tik tiek, kad jeigu patiksiu žiūrovams, labai džiaugsiuos“, – tikina V.Linkevičius.

Vis dėlto vilties, kad pasirodys sėkmingai, neslepia. „Tikiu savo daina. Tikiu, kad dabar – tas laikas, kai aštuoniasdešimtieji pamažu atgimsta. Manau, kad viskas bus gerai“, – svarsto dainininkas.

Savo privalumu V.Linkevičius laiko originalumą – priešingai nei daugelis kitų, jis tikina esąs nelinkęs kopijuoti praeityje likusių pasirodymų ir į sceną nori atnešti šį tą naujo. „Pernai „Eurovizijoje“ vyravo klubinės muzikos kūriniai, todėl galbūt šių metų dalyviai mėgins tai kopijuoti. Aš atsigręžiu atgal – noriu atgaivinti tą muziką, spalvas“, – sako atlikėjas.

Kalbėdamas apie atrankoje su juo susirungsiančius konkurentus dainininkas neišsišoka – vertina kiekvieną. „Visi dalyvaujantys atrankoje jai smarkiai ir intensyviai ruošiasi, visi dalyviai yra stiprūs. Labai daug žmonių čia dalyvauja iš projekto „Lietuvos Balsas“ – neabejoju jų jėgomis“, – tvirtina V.Linkevičius.

Išgirsti eurovizinę V.Linkevičiaus dainą galite prisegtame vaizdo įraše.

VIDEO: Vincent Link (Vincentas Linkevicius) - Dance The Night (Audio)

Skaitytojus taip pat kviečiame pažiūrėti, kaip V.Linkevičius pasirodė pristatomajame „Eurovizijos“ koncerte praėjusį šeštadienį.



 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius