-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesklandumai tiesioginiame eteryje „The Roop“ iš vėžių neišmušė: užtrauktukus žada „patvarkyt“

Šeštadienį Lietuva antrą kartą į didžiąją „Euroviziją“ apsisprendė siųsti „The Roop“. Visgi akyliausi socialinių tinklų vartotojai tiek per finalinį „The Roop“ pasirodymą, tiek po jo negalėjo apleisti minties ne apie kūrinį, o apie grupės vokalisto aprangą: negi visą tą laiką Vaidoto Valiukevičiaus kelnių užtrauktukas buvo atsegtas?
„The Roop“
„The Roop“ / E.Blaževič nuotr.

Šeštadienį įvykus „Eurovizijos“ nacionalinių atrankų finalui, į priekį smarkiai atsiplėšę šovė žiūrovų favoritai „The Roop“ su daina „Discoteque“.

Nors grupės pasirodymą nulydėjo lavina komplimentų ir, galų gale, ilgai laukta pergalė, dalis socialinių tinklų vartotojų niekaip negalėjo atsipeikėti po grupės pasirodymo.

„Ar Vaidotui tikrai buvo atsisegęs užtrauktukas?“ – bene dažniausias klausimas, šeštadienio vakarą skambėjęs feisbuke.

Tiesa, kiti apie tai nusprendė pajuokauti. „Nešvari pergalė... Pasitelkta pornografija. Prasegtu klynu bandyta susirinkti balsų“, – komentavo grupės „Eurovizija 2021“ narys.

Vis dėlto po pasirodymo LRT studijoje vedėjų užkalbintas atlikėjas, panašu, dėl incidento per daug nesusijaudino. „Ir toliau liksime geltonąja komanda. Na, gal tik patvarkysime užtrauktukus ar ką nors“, – komentavo V.Valiukevičius.

Beje, apie tai, kad pasirodyme dar nusimato pokyčių, Vaidotas užsiminė dar kalbėdamas su 15min. Visą pokalbį kviečiame stebėti čia:

VIDEO: 15min pokalbis su „The Roop“: apie naują hitą, Vaidoto aukštakulnius ir „eurovizines“ viltis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius