-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olandijos eurovizinė daina apkaltinta plagiatu (video)

Olandijos televizijos laida RTL Boulevard pranešė, kad šių metų Olandijos eurovizinės dainos „Shalalie (Ik Ben Verliefd)“, kurią Osle pasiruošusi atlikti dainininkė Sieneke, kūrėjas Pierre Kartner apkaltintas plagiatu, pranešė Oikotimes.com.
Dainininkė Sieneke
Dainininkė Sieneke / Eurovisionontop nuotr.

74-erių metų olandų kompozitorius P.Kartner, taip pat žinomas kaip Tėvas Abraham, nacionalinio transliuotojo TROS buvo paprašytas sukurti dainą šių metų „Eurovizijos“ konkursui. Užsienyje šis kūrėjas labiausiai žinomas kaip animacinio filmo „Smurfai“ garso takelio autorius.

Paskelbtame kaltinime teigiama, kad „Eurovizijai“ skirta daina skamba labai panašiai kaip ir Arne Jansen daina „Angelien“. Olandų komisija, išnagrinėjusi šį kaltinimą, savo sprendimą paskelbs tik liepą. Todėl laidoje RTL Boulevard teigiama, kad tikriausiai atlikėja Sieneke važiuos į Oslą, bet jei pasitvirtins kaltinimas dėl plagiato – ji bus diskvalifikuota jau po konkurso.

VIDEO: Arne Jansen Angelien

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius