Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paula Valentaitė prieš finalinę „Eurovizijos“ kovą surengė vakarėlį bičiuliams: „Prietarais netikiu“

16-metė atlikėja Paula Valentaitė trečiadienio pavakarę būrį garsenybių pakvietė į vakarėlį. Šitaip ji panoro atsidėkoti už palaikymą „Eurovizijos“ atrankoje.
Rosita Čivilytė ir Paula Valentaitė
Paula Valentaitė ir Rosita Čivilytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vakarėlį garsenybėms P.Valentaitė surengė sostinės centre esančioje kavinėje. Į jį atėjo visi, kas netingėjo.

15min P.Valentaitė sakė, kad sukurdama tokią šventę ji norėjo padėkoti tiems, kad palaikė ją visos eurovizinės kelionės metu. Juk jau šeštadienį ji susikaus „Eurovizijos“ atrankos finale...

„Visas šis vakarėlis surengtas tam, kad galėčiau padėkoti savo kūrybinei komandai, tiems, kurie visą šį eurovizinį laikotarpį mane palaikė. Dalį vakarėlio svečių pažįstu, dalis – tie, kurių palaikymą, tikėjimą jaučiau“, – sakė Paula.

VIDEO: Paula Valentaitė atliko eurovizinę dainą „Let U Go“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Paulos Valentaitės vakarėlio akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Paulos Valentaitės vakarėlio akimirka

Paklausta, kieno palaikymas jai svarbiausias, atlikėja kalbėjo: „Kiekvieno iš susirinkusių palaikymas man labai svarbus. Tačiau išskirčiau Juozą Statkevičių. Jis rūpinasi mano įvaizdžiu finaliniame konkurso etape. Labai draugiškai, maloniai bendraujame, sukūrėme nuostabų abipusį ryšį.“

Bet ar ji patikrina, ar tikrai tos garsenybės nemeluoja? Ar per atrankos transliacijas jos už Paulą balsuoja? „Tikiu jais ir manau, kad jie tikrai palaiko“, – išgirdusi klausimą kikeno ji.

O kaip tas prietaras – „neperšokęs griovio nesakyk „op“? Ar ne per anksti Paula tą balių iškėlė – juk finalinė kova dar neįvyko?

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Paula Valentaitė ir Iglė Bernotaitytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Paula Valentaitė ir Iglė Bernotaitytė

„Prietarais netikiu. Kaip minėjau, pirmiausia noriu padėkoti. Manau, vien tai, kad dainuosiu atrankos finale, yra labai didelis laimėjimas. Man tai – nuostabus dalykas. Noriu pasidžiaugti. Kad ir kaip visas šis reikalas pasibaigtų – išvažiuočiau į Kijevą ar ne, vis tiek tai šventė. Jaučiuosi nuėjusi ilgą kelią. Labai daug kas nuveikta... Prieš du mėnesius buvau dar visiškai nežinoma mergina, o dabar jau esu labai daug nuveikusi“, – kalbėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius